Ana Sayfa AirPods Pro AirPods Pro 2, farklı boyutlarda gelebilir

AirPods Pro 2, farklı boyutlarda gelebilir

0

Geçmişte Apple’ın ürün planlarıyla ilgili doğru ayrıntıları paylaşan Mr-white, 2021’de piyasaya sürülmesi beklenen AirPods Pro 2 kulaklıklarda kullanılacak dahili donanım görüntülerini paylaştı.

AirPods Pro 2 kaç farklı tipte gelecek?

Aşağıdaki fotoğraflarda, görüntünün sağ tarafındaki kablo şu anda satılan AirPods Pro donanımı gibi görünürken, sağdaki donanım yeni nesil AirPods Pro için tasarlanmış. Kabloların iki farklı boyutta oluşu Mr-White’ın “AirPods Pro‌ 2‘nin belki de iki boyutta olabileceğinin bir göstergesi.” tezini doğruluyor.

airpods pro 2

Konuyla ilgili ayrıca Apple’ın gövdeyi ortadan kaldırmak için AirPods’ları uygun boyuta küçültmeye çalıştığı söyleniyor. Bu da Mr-white tarafından paylaşılan donanım tasarımlarının neden benzer boyutta göründüğünü açıklıyor.

Söylentiler ayrıca yeni nesil AirPods Pro’nun yeni bir kablosuz çip ile geleceğini gösteriyor. Mr-white, yeni ‌AirPods Pro‌’da W2 çipi olduğunu söylüyor, ancak bunun ne anlama geldiği ise henüz belirsiz. Mevcut AirPods Pro‌, birinci nesil AirPods’taki orijinal W1 çipinin halefi olan H1 işlemcisini kullanıyor. Bu nedenle W2 adının, yeni kablosuz çip teknolojisi yerine H1’i ifade ediyor olması da ihtimaller arasında yer alıyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz