Ana Sayfa Haberler iPhone ve Apple Watch’u MagSafe Duo ile şarj ettik

iPhone ve Apple Watch’u MagSafe Duo ile şarj ettik

0
MagSafe Duo şarj

Apple geçtiğimiz Kasım ayında iPhone 12 mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro ve iPhone 12 Pro Max için MagSafe Duo şarj cihazını tanıtmıştı. Apple ekosistemi kullananların işine yarayacak bu aksesuarı denedik.

MagSafe Duo ne sunuyor?

Apple’ın hem iPhone hem de Apple Watch için aynı anda şarj edebilen yeni kablosuz şarj cihazı MagSafe Duo, Türkiye’de 1.299 TL’ye satılıyor. Apple’ın 29W gücünde çalışan eski nesil USB-C şarj adaptörü ile uyumlu olmayan bu aksesuar, şirketin 20W ya da daha yüksek kapasiteli yeni şarj cihazları ile çalışabiliyor.

MagSafe Duo detaylarında Qi (Kablosuz Taşınabilir Şarj Teknolojisi) özelliği dikkat çekiyor. Sistem, akıllı bir şekilde koşullara uyum sağlayarak şarj işlemini 14 W’a kadar maksimum güç verecek şekilde optimize edip iPhone 12’nin şarj edilebilmesini sağlıyor.

Gerçekte iPhone’a iletilen güç, sistem koşullarının yanı sıra kullanılan güç adaptörünün vat gücüne göre değişiyor. MagSafe Duo şarj aygıtı, iPhone 12 mini’ye 12 W’a kadar maksimum güç iletebiliyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz