Ana Sayfa Haberler FaceTime görüşmesi nasıl kaydedilir?

FaceTime görüşmesi nasıl kaydedilir?

0

Apple’ın iOS işletim sistemine sahip iPhone, iPad ve iPod cihazlarında kullanılabilen görüntülü görüşme uygulaması FaceTime son günlerde oldukça popüler. YouTube videolarında ortaya çıkan FaceTime kayıt alma konusu oldukça merak ediliyor. Çünkü FaceTime normalde sesli ekran kaydına müsaade etmiyor. Peki FaceTime görüşmesi nasıl kaydedilir?

FaceTime görüşmesi ekran kaydı alma nasıl yapılır?

Sedat Peker’in YouTube’da paylaştığı videolardan sonra kullanıcıların merak ettiği FaceTime sesli ekran kaydının nasıl yapıldığını sizlerle paylaştık.

iOS 14 ile birlikte gizlilik konusunda oldukça katı bir politika izlemeye başlandı. Bu sayede güncel sisteme sahip iPhone’larda uygulamaların hangi verilere ulaştığına kullanıcılar şeffaf bir şekilde görebiliyor.

Ancak mikrofon kullanan sesli veya görüntülü görüşme uygulamaları ekran kayıtlarında konuşulan sesi kaydetmiyor. Biz de herkesin merak ettiği bu soruyu sizler için araştırdık ve yöntemlerini bir araya getirdik.

Direkt telefon üzerinden kayıt yapıldığında ses kaydedilemiyor ancak güncel bir Mac üzerinde QuickTime Player ile ekran kaydı alındığında görüşmenin sesi kayıpsız bir şekilde kaydedilebiliyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz