Ana Sayfa Haberler iPhone 11 uzun kullanım testi! Performansı yeterli mi?

iPhone 11 uzun kullanım testi! Performansı yeterli mi?

0

iPhone 11 uzun kullanım testi videosu ile karşınızdayız. iPhone 11 ile geçirdiğimiz sürede neler yaşadık? Tüm deneyimlerimiz videoda!

iPhone 8 Plus’tan iPhone 11’e geçen Seza’nın deneyimleri nasıl oldu? iPhone 11’in yenilikleri, günlük kullanım deneyimini nasıl etkiliyor? Merak edilen tüm soruların cevabı iPhone 11 uzun kullanım testi videomuzda.

iPhone 8 Plus’tan iPhone 11’e geçmenin farkları neler?

Şimdi sözü çok daha fazla uzatmadan sizi, iPhone 11 ile uzun kullanım deneyimlerimizi anlattığımız video ile baş başa bırakıyoruz. Detaylı özellikler açıklamasını videonun altından okuyabilirsiniz. Bu testin ardından ‘iPhone 11 alınır mı?’ sorusuna kendi yanıtınızı bulabileceksiniz. İyi seyirler…

iPhone 11 satın almak için: https://bit.ly/3k1tlZs

iPhone 11 özellikleri

iPhone 11 özellikleri ile dikkat çeken akıllı telefon modellerinden biri. 6.1 inçlik ekrana sahip olan telefon, LCD Multi-Touch ekrana sahip. Bu ekranın çözünürlüğü 828 x 1792 piksel. Ayrıca, ekran 624 nit maksimum parlaklık ve 1400:1 kontrast oranı sunuyor. Ekranın ekran yoğunluğu ise 326 ppi.

Telefon gücünü diğer iPhone 11 ailesi üyeleri gibi A13 Bionic’ten alıyor. 6 çekirdekli işlemcinin 2.66 GHz hızında çalışıyor. Önceki nesil işlemciye göre yüzde 20 daha iyi bir performans sunan bu işlemci aynı zamanda yüzde 40 daha fazla enerji tasarrufuna sahip. İşlemcide üçüncü nesil Neural Engine de yer alıyor. Son olarak; A12 Bionic’de 6.9 milyonluk transistör bulunurken bunun yeni işlemcide yüzde 20 artırılarak 10 milyon transistöre çıkartıldığını da belirtelim.

Apple bildiğiniz gibi telefonun RAM kapasitesini açıklamıyor. Ancak, daha önce ortaya çıkan testler telefonda 4 GB RAM kullanıldığına işaret ediyor. Depolama alanı tarafında ise üç farklı alternatif var. Bunlar; 64 GB, 128 GB ve 256 GB olarak sıralanıyor.

Apple her yıl olduğu gibi bu yıl da yeni modellerinin batarya büyüklüğü hakkında bilgi vermedi. Ancak, kaynaklar bataryanın 3.110 mAh’lik bataryanın kullanıldığını söylüyor. 18W hızlı şarj desteği ile gelen telefonun kutusundan ne yazıkki hızlı şarj adaptörü çıkmıyor. Ancak, 18W adaptör ile 30 dakikada telefonu yüzde 50 oranında şarj etmenin mümkün

iPhone 11, kutudan 5W adaptör ile çıkıyor. Bu adaptör ile telefonun tamamen şarj olması uzun saatler sürüyor.

iPhone 11 kamera özellikleri

Arkada iki adet 12 Megapiksel çözünürlüğünde kamera kullanılıyor. Bu kameralardan biri geniş açılı diğeri ise ultra geniş açılı. Ultra geniş açılı lens f/2.4 diyafram değerine sahipken, geniş açılı lensin diyafram değeri f/1.8 olarak karşımıza çıkıyor. Dikey şeklinde konumlandırılmış kamera kurulumunun hemen yanında flaş konumlanıyor. Ayrıca, kurulumun PDAF ve OIS desteğinin olduğunu belirtelim.

Arka kamera kurulumu 2x optik zoom ve 5x dijital zoom yapabiliyor. Optik görüntü stabilizasyonu yapabilen bu kurulumda True Tone Flash kullanılıyor. Yeni nesil telefon ile birlikte Gece Modu da geliyor. Bu da düşük ışıkta fotoğraf performansını artırıyor.

iPhone 11 ile birlikte 4K 60 FPS video kaydı gerçekleştirmek mümkün.

Telefonun önünde ise f/2.2 diyafram değerine sahip tek kamera konumlanıyor. Bu kamera da 12 Megapiksel çözünürlüğünde. Ön kamera ile de 4K 60 FPS video kaydı yapılabiliyor. Öndeki TrueDepth kameranın bir diğer dikkat çeken özelliği ise slow-motion selfie çekmeye imkan tanıyan Slofie özelliği.

iPhone 11 teknik özellikler

Ekran: 6,1 inç LCD ekran, 828 x 1792 piksel – 326 ppi
İşlemci: Apple A13 Bionic
RAM: 4 GB RAM
Depolama: 64 / 128 / 256 GB
Ana Kamera: 12 Megapiksel, f/1.8 geniş açılı ana kamera, 12 Megapiksel f/2.4 ultra geniş açılı kamera – OIS / PDAF
Ön Kamera: 12 Megapiksel Yeni TrueDepth kamera, f/2.2 diyafram
Pil: 3110 mAh, 18W hızlı şarj, Qi kablosuz şarj
İşletim Sistemi: iOS 13
Bağlantı: Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth 5, NFC,A-GPS, GLONASS, GALILEO, QZSS
Sensörler: Face ID, Barometre, Üç eksenli jiroskop, İvmeölçer, Yakınlık sensörü, Ortam ışığı sensörü


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz