Ana Sayfa Haberler WWDC 2021’de bizi neler bekliyor?

WWDC 2021’de bizi neler bekliyor?

0

Apple’ın bu akşam 20:00’da gerçekleştireceği WWDC (Dünya Geliştiriciler Konferansı) 2021 ile cihazlarına göndereceği yeni işletim sistemlerini ve birkaç sızıntıya göre ise yeni MacBook Pro tanıtacak. Tüm ihtimalleri değerlendirerek kısa bir etkinlik önizlemesi ile karşınızdayız!

WWDC 2021’de ne gelecek?

Dilerseniz sözü fazla uzatmadan sizleri videomuz ile baş başa bırakalım. İyi seyirler.

Apple‘ın her yıl düzenlediği ve merakla beklenen WWDC (Worldwide Developers Conference) etkinliği geldi çattı. Şirketin dünyanın dört bir yanından geliştiricilerle bir araya geldiği konferans, aynı zamanda iOSmacOSwatchOS ve tvOS gibi yazılımların yeni sürümlerinin tanıtımlarına da sahne oluyor.

Şirket, genellikle WWDC etkinliğinde donanımdan çok yazılıma odaklanıyor. Ancak Apple zaman zaman yaptığı sürprizlerle herkesi şaşırtıyor. Kısa süre önce Apple Silicon M1 işlemcisini tanıtan ABD‘li teknoloji devinin, etkinlikte bu işlemciyi kullanan iki yeni MacBook modeli tanıtması bekleniyor.

İddiaya göre Apple 16 inç ve 14 inç boyutlarında iki yeni MacBookM1‘in geliştirilmiş bir versiyonuyla karşımıza çıkacak. Aynı zamanda MagSafe şarj gibi uzun zamandır kullanıcıların özlediği özelliklerin bu ürünlerle geri dönüş yapması bekleniyor.

Aynı zamanda şirketin M1‘in geliştirilmiş bir versiyonunu ya da yeni nesil versiyonunun bu etkinlikte tanıtılması bekleniyor. Mevcut M1 yongalarının performansını ve yeteneklerini büyük ölçüde geride bırakması beklenen işlemci, yüksek performanslı çekirdeklerde ve maksimum bellek kapasitelerinde iyileştirmelerle gelecek.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz