Ana Sayfa Aksesuar Çin malı MagSafe cüzdan inceledik!

Çin malı MagSafe cüzdan inceledik!

0

Birçok kullanıcı orijinal Apple aksesuarlarının pahalı olması nedeniyle farklı markalara yöneliyor. Sizler için Çin’den sipariş ettiğimiz MagSafe cüzdanı denedik.

Çin malı MagSafe cüzdan alınır mı?

Sihirli Elma YouTube kanalında farklı içerikler ile karşınıza çıkmaya devam ediyoruz. Bu videomuzda Çin menşeili MagSafe cüzdanı test ettik. Dilerseniz sözü daha fazla uzatmayalım ve sizleri videomuz ile baş başa bırakalım.

Hepsiburada’dan satın almak için: https://app.hps.im/d7ct/46f1d241

Aliexpress’ten satın almak için: https://a.aliexpress.com/_vtIDiJ

Apple’ın resmi web sitesinde MagSafe cüzdan 600 TL fiyat etiketiyle satılıyor. Şirket MagSafe cüzdanı kolayca takılan ve daha hızlı kablosuz şarj imkanı sunan aksesuarlardan oluşan yeni bir ekosistemin bir parçası olarak tanımlıyor.

Birçok farklı markanın da ülkemizde satışa sunduğu MagSafe cüzdanları Çin menşeili web sitelerinden 7 ile 10 dolar arasında temin edebilirsiniz.

Ekibimizden Esabil’in satın aldığı MagSafe cüzdan, 57 TL fiyat etiketine sahip. Yurt dışı alışverişlerde uygulanan vergi nedeniyle 17 TL gümrük vergisi ödedi.

Çin’den aldığımız MagSafe cüzdan ne yazık ki beklentileri karşılayamadı. Kullanım deneyimi konusunda sınıfta kalan aksesuar, fiyatını hak etmiyor.

 


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz