Ana Sayfa Aksesuar Logitech Folio ve Crayon iPad aksesuarı inceleme

Logitech Folio ve Crayon iPad aksesuarı inceleme

0

Apple’ın ürettiği aksesuarlar, şirketin fiyat politikası nedeniyle oldukça pahalı. Sizler için Logitech tarafından iPad’ler için üretilen Folio klavye, Combo klavye ve Crayon kalemi denedik.

Logitech Folio ve Crayon inceleme

Sihirli Elma YouTube kanalında farklı içerikler ile karşınıza çıkmaya devam ediyoruz. Bu videomuzda Logitech tarafından üretilen iPad aksesuarlarını denedik. Dilerseniz sözü daha fazla uzatmayalım ve sizleri videomuz ile baş başa bırakalım.

Logitech Crayon Tablet Kalemi: https://app.hps.im/d7ct/73697004
Logitech Slim Folio Touch Apple iPAD 10.9 (4.gen) Klavye: https://app.hps.im/d7ct/2adf325f
Logitech Combo Touch Klavye: https://amzn.to/3jj1Z2B

Sıfır gecikme süresi sloganıyla karşımıza çıkan Crayon tablet kalemi, hem fiyat hem de kullanım deneyimi bakımından oldukça iddialı. Geliştirilen teknoloji sayesinde Crayon’u kullanırken elinizi iPad’e değdirdiğinizde sorunsuz bir şekilde çizim işleminize devam edebileceksiniz.

Aksesuarda kalın ve ince yazma işlemleri de kolaylaştırılmış. Crayon’u eğimli tutarak kalın, dik tutarak ince çizgiler çizebilirsiniz. Ayrıca hem sağ hem de sol elle kullanım imkanı sunan aksesuar, beklentileri fazlasıyla karşılıyor. Crayon, 2 dakika şarj ile ortalama 30 dakika kullanım süresi sunuyor.

Hem iPad Air hem de iPad Pro ile uyumlu olan Logitech Combo Touch ile cihazınızı MacBook gibi kullanabileceksiniz. Gelişmiş touchbar sayesinde istediğiniz işlemleri gecikme olmadan gerçekleştirebileceksiniz.

Cihazınızı darbelere karşı koruyan Combo Touch modelinde dokunma, gösterge, stüdyo ve kitap modu yer alıyor. Cihazınızın bu modlara göre eğimini ayarlayabilir, farklı kullanım senaryolarında da aksesuarın gelişmiş özelliklerini rahatlıkla deneyimleyebilirsiniz.

A2228, A2068, A2230, A2231, A1980, A2013, A1934, A1979, A2316, A2324, A2325 ve A2072 model kodlu iPad’ler ile uyumlu olan Logitech Folio Touch, tam bir fiyat performans aksesuarı.

Klavye aydınlatmasına sahip olan Folio Toıch, her ortamda kullanım imkanı sağlıyor. Dizüstü bilgisayarlardan aşina olduğunuz atay kaydırma, dikey kaydırma ve uygulamalar arası geçiş gibi işlemleri Folio Touch’un touchbarı ile de gerçekleştirebilirsiniz.

Folio Toıch modelinde dizüstü bilgisayarlarda yer alan kısayol tuşları da mevcut. Bu sayede cihazınızın ses açma/kapama, ana sayfaya dönme ve medya kontrolleri gibi işlemlerini hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleştirebileceksiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz