Ana Sayfa Apple iPhone 13 ile bizi neler bekliyor?

iPhone 13 ile bizi neler bekliyor?

0

Eylül’de tanıtılması beklenen iPhone 13 ailesi ile ilgili birçok iddia mevcut. Sizler için iPhone 13 ailesi ile ilgili sızıntıları değerlendirdik.

iPhone 13 mini, iPhone 13, iPhone 13 Pro ve iPhone 13 Pro Max olmak üzere 4 farklı modelin tanıtılacağı tahmin ediliyor.

iPhone 13 ailesi ile ilgili sızıntıları değerlendirdik

Sihirli Elma YouTube kanalında farklı içerikler ile karşınıza çıkmaya devam ediyoruz. Bu videomuzda iPhone 13 ailesi ile ilgili iddiaları değerlendirdik. Dilerseniz sözü daha fazla uzatmayalım ve sizleri videomuz ile baş başa bırakalım.

SDNShiftdelete.net

En çok beklenen modeller arasında yer alan iPhone 13, sızıntılara göre 14 Eylül’de tanıtılacak. Hakkında birçok iddianın bulunduğu cihaz, gücünü M1 işlemciden alabilir.

Ekran konusunda ise birçok iddia mevcut. Bazı analistler yeni modelin mini-LED ekran ile geleceğini düşünüyor. Henüz kesinleşmese de Apple’ın Android kullanıcılarının aşina olduğu always on display özelliğini iPhone 13 ile birlikte sunacağı tahmin ediliyor.

120Hz ProMotion teknolojisine sahip ekran ile geleceği belirtilen iPhone 13 ailesi, oyunlarda güçlü işlemci ve grafik arabiriminin sınırlarını zorlayacak.

Apple, kamera konusunda beklentileri fazlasıyla karşılayan iPhone 12 ailesinden sonra yeni bir atılım ile gündeme geldi. Sızıntılara göre şirket geniş açı çekimleri daha iyi hale getirmek için çalışma yürütüyor.

Kablosuz bağlantı olarak WiFi 6E teknolojisinin tanıtılacak. QualcommBroadcom ve MediaTek ortaklığı ile ticarileştirilen WiFi 6E teknolojisi sayesinde WiFi üzerinden 8K video akışı mümkün olacak.

Yine Android cihazlarda karşımıza çıkan ters kablosuz şarj özelliğinin de iPhone 13 ile birlikte Apple kullanıcılarının hayatına gireceği iddialar arasında yer alıyor. Kullanıcılar cihazlarını iPhone 13 bataryası ile şarj edebilecek.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz