Ana Sayfa Haberler Türkiye’de ilk! Apple MagSafe Battery Pack inceleme!

Türkiye’de ilk! Apple MagSafe Battery Pack inceleme!

0

Apple, geçtiğimiz günlerde iPhone 12 modelleri için MagSafe Battery Pack‘i resmen piyasaya sürdü. Yakında satışa çıkacak Türkiye’de de ilk olmak üzere MagSafe Battery Pack incelemesi ile karşınızdayız.

MagSafe Battery Pack inceleme!

İlk olarak iPhone X ile birlikte hayatımıza giren, yeni modeller çıktıkça etkinliğini biraz daha artıran kablosuz şarj teknolojisinin son ürünü olan MagSafe Battery Pack, kompakt ve kullanıcı dostu tasarımının yanı sıra iPhone 12 modellerine ciddi sürelerde ek pil ömrü vaat ediyor.

Temelde bir kablosuz Powerbank görevi gören ve Lightning kablosu ile şarj olan MagSafe Battery Pack, aynı anda bağlı olduğu iPhone’u da şarj etme özelliğine sahip. Bunun yanı sıra mükemmel şekilde hizalanan mıknatısları ile iPhone 12 modellerine kolaylıkla yapışan, kablosuz şarjı güvenli hale getiren bu kablosuz powerbank, kullanıcı zevkine göre de özelleştirilebiliyor.

MagSafe Battery Pack, Macbook modellerinde sunulan 27 W veya daha güçlü şarj adaptörü ile kullanıldığında bağlı bulunduğu iPhone’u daha da hızlı şarj ediyor. MagSafe’i lightning kablo ile kullanarak iPhone 12 cihazınızı şarj etmek istediğinizde 15 W, sadece powerbank özelliğini kullanarak tamamen kablosuz şarj etmek istediğinizde ise 5 W‘luk bir şarj hızı alabiliyorsunuz.

Apple, MagSafe Battery Pack ile ilgili tüm teknik özellikleri açıklamazken, bazı izleyicilerin MagSafe Battery Pack’in arka tarafında 1,460 mAh yazdığını ortaya çıkarmasının ardından Powerbank’in kapasitesi de belli oldu. Bunun yanı sıra ürünün satışa çıkması ile Türkiye fiyatı da belli oldu. Şu an için ülkemizde resmi olarak stoklara gelmeyen ürün, 1.079 TL fiyat etiketi ile kullanıcı karşısına çıkacak.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz