Ana Sayfa Haberler Apple Pay’i Türkiye’ye getirdik!

Apple Pay’i Türkiye’ye getirdik!

0

Apple’ın iOS ve watchOS üzerinden gerçekleştirilmesine izin verdiği temassız ödeme sistemi Apple Pay resmi olarak Türkiye’de kullanılamıyor. Peki resmi destek olmadan Apple Pay’i nasıl kullanabiliriz? İşte cevabı!

Türkiye’de Apple Pay kullanmanın yolu

Dilerseniz sözü uzatmadan sizleri videomuz ile baş başa bırakalım. İyi seyirler.

Wise’a üye olmak için: https://bit.ly/3BGvph2

Adres bulabileceğiniz site: https://bit.ly/3DSxfgH

Ülkemizde henüz hiçbir banka ile anlaşmayan Apple Pay, Türk kullanıcılar tarafından oldukça merak ediliyor. Android sistemli birçok telefon ile halihazırda kullanılabilen temassız ödeme özelliği iPhone ve Apple Watch’lar ile de normalde kullanılabiliyor.

Tam bu noktada PayPal gibi uluslararası bir kuruluş olan Wise ile üyelik oluşturup çeşitli adımları ayarlayıp Türkiye’de iPhone’unuz ile ödeme yapabiliyorsunuz. Öncelikle Wise anasayfasından kendinize İngiltere üzerinden bir hesap oluşturun. Bu işlem öncesinde iPhone bölgenizi İngiltere yapmayı unutmayın.

Videoda bahsedilen Medium linki: https://bit.ly/3DPC7Dx

Sonrasında bu kartı kullanabilmeniz için bir fiziki kart satın almanız gerekmekte. 5 sterlin karşılığında kimlik doğrulamalarını da yaparak satın alımınızı yapın. Sistemin yoğunluğuna göre bu doğrulama 1-2 saat içerisinde yapılıyor.

Burada dikkat edilmesi gereken nokta üyeliğinizde ve kart satın alımınızda belirtmeniz gereken adres İngiltere’de olmak zorunda. Bu adresin doğru olmasına gerek yok ve buradan kolayca bulabileceğiniz adresi kullanabilirsiniz.

Kart satın alımının doğrulanmasından sonra uygulama üzerinde sanal kart oluşturma açılacak. Buradan sanal kartınızı kolayca oluşturduktan sonra Apple Pay’e ekle diyerek artık alışverişlerinizde ön ödemeli sanal kartınızı kullanabilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz