Ana Sayfa Haberler iPhone almayı durdurun! – iPhone 13 geliyor!

iPhone almayı durdurun! – iPhone 13 geliyor!

0

Apple’ın iPhone 13 serisini tanıtmasına artık saatler kaldı ve heyecanlı bekleyiş sürüyor. Eğer bu sıralarda yeni bir telefon almak ya da mevcut iPhone’unuzdan yenisine geçmek gibi bir planınız varsa, bu videomuzu izlemenizde fayda var.

iPhone 13 gelmeden yeni iPhone almayın!

Dilerseniz sözü fazla uzatmadan sizleri videomuz ile baş başa bırakalım. İyi seyirler.

Uzun zamandır sızıntılar ve tahminlerden yola çıkarak birkaç özelliğini öğrendiğimiz iPhone 13 ailesi yarın akşam tüm dünyaya tanıtılacak. Yeni serinin fiyatları hakkında iyimser olamıyoruz ancak iPhone 12 ve öncesi modellerden almak isteyen ya da mevcut telefonunu yükseltmek isteyenlere bir tavsiyemiz var.

iPhone 13 tanıtımından sonra Türkiye’deki fiyatlandırması açıklandıktan sonra önceki modellerde Apple’ın fiyat değişiminde bulunma ihtimali var. Çünkü Apple, ülkemizdeki dolar kurunun artışından dolayı sabit bir fiyat politikası izliyor ve bu durum kolay kolay değişmiyor.

Mevcut iPhone 12 mini’nin 9.999 TL’den satışa sunulduğunu düşünürsek, iPhone 13 fiyatının açıklanmasıyla birlikte biraz indirim yapılabileceği düşünülebilir. Tabi ki Apple’ın bu etkinlikte iPhone dışında hangi ürünleri tanıtacağı da önemli. Tahminlere göre tanıtılmasını beklediğimiz AirPods 3 veya diğer cihazlardan birinin gelmesi durumunda fiyat politikası farklılaşabilir.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz