Ana Sayfa Haberler 8 dakikada iPhone 13 ailesinin özellikleri ve fiyatı!

8 dakikada iPhone 13 ailesinin özellikleri ve fiyatı!

0

California Streaming etkinliğinde karşımıza çıkan 2021’in yeni Apple iPhone 13 ailesinin tüm özelliklerini ve fiyatını sizler için 8 dakikaya sığdırdık.

iPhone 13 hangi özelliklere sahip?

Dilerseniz sözü fazla uzatmadan sizleri videomuz ile baş başa bırakalım. İyi seyirler.

Tüm seride olduğu gibi iPhone 13, Apple A15 Bionic işlemciden gücünü alıyor. Bu durum kendisini en güçlü iPhone modeli yapmaya yeterli oluyor. Geçtiğimiz yıl 64 GB depolama alanına sahip olan iPhone, bu yıl 128 GB alanla geldi. Özellikle cihazın giriş seviyesi modelinin depolamasının artması da rakiplerinin işini zorlaştıracak.

Genellikle radikal değişimlerden kaçınan şirket, bu sene de küçük değişimler ile karşımıza çıkıyor. Bu sene iPhone 13 Pro Max modeline baktığımızda, özellikle küçülen çentik dikkatlerden kaçmıyor. Telefon; grafit, altın, gümüş ve tamamen yeni sierra mavisinden oluşan dört farklı renk seçeneğiyle satışa sunulacak. Koruma amaçlı kullanılan Ceramic Shield, tüm akıllı telefon camlarından daha sağlam. Üstelik toza, sıçramalara ve suya dayanıklı olması dikkatleri üzerine çekiyor.

iPhone 13 Mini ile bir önceki modelin yani 12 Mini’nin arasında büyük bir fark bulunmuyor. Ekran çentiği biraz daha küçük olsa da, ön taraftan bakıldığında cihazı ayırt etmek pek kolay değil. Ancak arka taraftaki iki kamera artık alt alta değil, çapraz konumlandırılmış durumda. Bu sayede iPhone 13 ve 13 Mini’yi arka taraftan ayırt etmek oldukça kolaylaşıyor. Ekran boyutu aynı olsa da, ciddi geliştirmeler söz konusu.

iPhone 13 serisinde iPhone 12 tasarım çizgisinin dışına çıkmayan Apple, iPhone 13 Pro modelinde 120Hz panel kullandı. Ayrıca küçük çentik ve büyük kamera boyutlarıyla dikkat çeken iPhone 13 Pro, Super Retina XDR 6.1 inç ekrana sahip. Ayrıca iPhone 13 Pro modelinde Sierra Blue, Silver, Gold, and Graphite renk seçenekleri mevcut.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz