Ana Sayfa AirPods AirPods 3 için heyecanlandıran iddia!

AirPods 3 için heyecanlandıran iddia!

0

Apple, geçtiğimiz günlerde çok beklenen iPhone 13 serisini ve bunun yanında yeni iPad, watch 7 serisi gibi ürünlerini tanıttı. Ancak merakla beklenen AirPods 3’ü o akşam vitrinde göremedik.

Kulaklığın gelmesini bekleyen kullanıcılar etkinliğin ardından büyük hayal kırıklığı yaşarken, son olarak ortaya çıkan yeni bir iddia, umutları yeniden yeşertti.

AirPods 3 seri üretimde olabilir

AirPods 3’ün henüz duyurulmamış olması bu iddiaların gerçekliği konusunda kafalarda soru işaretleri oluştursa da, ortaya atılan iddialara göre kablosuz kulaklık an itibariyle seri üretimde.

Şirkete yakın kaynaklardan gelen bilgilere göre, tedarikçiler uzun zamandır beklenen kablosuz kulaklığın sevkiyatlarına bile şimdiden başladı.

Şu an için Apple’dan konuyla ilgili bir açıklama gelmese de, bu iddiaların doğru olması halinde üçüncü nesil AirPods, şirketin gelecek ay düzenleyeceği iddia edilen lansmanda kullanıcılarla buluşabilir. Bunun yanı sıra söz konusu lansmanda şirketin M1X çipli Mac cihazları da vitrine çıkabilir.

Peki AirPods 3 neler sunuyor?

Üçüncü nesil AirPods, tasarım tarafında bazı revizyonlara sahip olacak. Gelen bilgilere göre kablosuz kulaklık, AirPods Pro’nun tasarımına son derece benzer olacak, ancak teknik özellikleri onun kadar iyi olmayacak.

Halihazırda AirPods 3’ün görselleri sızdırıldı ve bunu göz önünde bulundurarak kulaklığın standart beyaz renkte kullanıcı karşısına çıkacağını söyleyebiliriz. Buna ek olarak, en çok merak edilenlerden biri olan silikon uç konusu hala net değil.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz