Ana Sayfa Apple Apple dur artık: iPhone 13 kutusundan bir parça daha çıkarıldı!

Apple dur artık: iPhone 13 kutusundan bir parça daha çıkarıldı!

2

Geçtiğimiz günlerde tanıtılan iPhone 13 serisi tüm dünyada gündem olmuştu. Şirket, her yıl yeni telefonlarını tanıtırken, kutu içeriği kullanıcılar tarafından her zaman merak konusu oluyor. iPhone 13 serisinin ambalajlarında bir değişiklik yapıldı. Geçen yıl, şarj adaptörü ve EarPods’ların çıkarılmasıyla bugüne kadarki en ince iPhone kutuları karşımıza çıkmıştı.

Apple, 14 Eylül’de tanıtımı yapılan yeni iPhone 13 serisinin kutusunun çevresindeki plastik kaplamayı kaldırarak ambalajlarda bir değişikliğe gidiyor.

Apple, kutudan ne çıkardı?

1 Ekim’de satışa sunulacak olan iPhone 13 serisinin kutu içeriği hakkında bilgiler ortaya çıktı. Apple, iPhone 13 serisinde sadece telefonlarını değil kutu içeriğini de değiştirmiş gibi duruyor. Weibo’nun paylaştığı bir gönderiye göre iPhone 13 serisinin kutularında plastik ambalaj bulunmayacak.

Çıkarılan plastik parça, kutu kapağına yapıştırılmış yırtılabilir bir kâğıt şerit ile değiştirilecek. Bu, ambalajın kaymadan ve kutu içeriğine zarar vermeden yerinde kalmasını sağlayacak. Ayrıca kutunun daha önce açılıp açılmadığını gösteren bir mühür görevi görecek.

Plastik kullanımını bırakmayı hedefliyorlar

Apple bu haftaki açılış konuşmasında, iPhone 13 kutularındaki plastik kaplamanın kaldırılmasının “600 metrik ton plastik tasarrufu sağlayacağını” açıkladı. Plastik tüketiminin azaltılmasına katkı sağlamış olması yerinde bir karar olarak görülüyor. Apple, 2025 yılına kadar ürün ambalajındaki tüm plastiği çıkarmayı planlıyor.

Peki siz Apple’in bu politikası hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı eksik etmeyin…

 

 


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


2 Yorumlar

  1. Saçmalamasın apple tahta yapsın o zaman atık kraft kağıtlardan bir şekil yapsın o zaman boş yapmasın mal değil millet para veriyor ona

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz