Ana Sayfa Apple Katlanabilir iPhone’un çıkış tarihi ertelendi!

Katlanabilir iPhone’un çıkış tarihi ertelendi!

0

Apple, geçtiğimiz günlerde yeni nesil telefonları, iPhone 13 serisini tanıtmış dahi olsa yeni seriler hakkında sızıntılar gelmeye devam ediyor. İlerleyen dönemlerde çıkması beklenen katlanabilir iPhone ile alakalı pek çok sızıntı var. Özellikle Samsung’un son zamanlarda piyasaya sürdüğü katlanabilir telefonların ardından, Apple tarafından da bir hamle bekleniyordu. Ancak gelen son bilgilere göre şirketin bu planı başka bir tarihe ertelediği gözüküyor.

Dünyanın en ünlü Apple analistlerinden Ming-Chi Kuo, geçtiğimiz aylarda yaptığı bir açıklamada şirketin gelecek planlarına değinmişti. Kuo, Apple’ın birinci nesil katlanabilir telefonlarının 2023 yılında piyasaya sürüleceğini ve ürünün 7.5 ila 8 inç boyutunda OLED bir ekranla geleceğini iddia etmişti. Bununla birlikte, ekran altı Touch ID özelliğinden de bahseden Apple analisti, 2022 yılında çıkacak olan iPhone’lada bu yeni teknojiyle tanışacağımızın müjdesini vermişti.

Katlanabilir iPhone, 2024’te çıkabilir

Ming-Chi Kuo, Mart ayında gerçekleştirdiği röportajda, Apple’ın 2023 yılında 20 milyona yakın katlanabilir telefon üreteceğini söylemişti. Kuo, bu fikrinden vazgeçmişe benziyor. Ünlü Apple analisti, şirketin planlarında bir yıllık bir gecikme olacağını ve bu durumun 2022 ve 2023 yılındaki iPhone satışlarına da etki edebileceğinden söz etti. Kuo’ya göre, katlanabilir telefonla birlikte ekran altı Touch ID de bir yıl daha ertelendi.

Her ne kadar Apple için planlar bir yıl ötelenmişe benzese de Apple analisti 2024 yılı için umutlu. Kuo’ya göre, Apple’ın katlanabilir telefon tasarımı, şirketin 2024 yılındaki satışları için en önemli kırılma noktası olacak. Apple’ın en ünlü rakipleri Samsung ve Huawei‘nin hali hazırda birden çok katlanabilir telefonla piyasada olduğu düşünülürse, şirketin karşımıza çıkaracağı ürün şimdiden merak konusu.

Peki sizler Apple’ın gelecekte çıkaracağı katlanabilir telefon hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı bizlerle paylaşmayı unutmayın.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz