Ana Sayfa Apple iOS 15.1 ve iPadOS 15.1 Beta 1 özellikleri: Neler değişti?

iOS 15.1 ve iPadOS 15.1 Beta 1 özellikleri: Neler değişti?

0

Apple, iOS 15 sürümünü kullanıcılarına açtıktan sonra yeni bir beta güncellemesi ile geliştiricilerine iOS 15.1 ve iPadOS 15.1’in sürümünü kullanıma açtı. iOS 15.1 ve iPadOS 15.1’in ilk beta sürümü bazı yeni özellikler ve iyileştirmeler içeriyor. iOS 15.1 ve iPadOS 15.1’deki tüm yenilikler haberimizde…

SharePlay

SharePlay, iOS 15 ve iPadOS 15’in ilk birkaç betasının bir parçasıydı. Ancak, Apple daha sonra SharePlay’in lansman sırasında iOS 15’te kullanılamacağını ve bu yılın sonlarında geleceğini duyurdu. Apple, iOS 15.1 ve iPadOS 15.1’de SharePlay’i yeniden tanıttı, böylece bu yılın ilerleyen aylarında piyasaya sürülmeden önce özellikle ilgili tüm hataları düzeltebilir.

SharePlay ile FaceTime görüşmesi sırasında film, TV şovu izleyebilir, müzik dinleyebilir ve arkadaşlarınız ve ailenizle daha fazlasını yapabilirsiniz.

Cüzdan, aşı kartlarını destekliyor

iOS 15.1’deki Cüzdan uygulaması, aşı kayıtlarınızı saklamanıza izin verecek. Bu şekilde aşı kartınızı, giriş için aşıların zorunlu olduğu restoranlara ve diğer mekanlara gösterebileceksiniz.

“Çağrıları Duyur” için yeni simge

Ayarlar > Telefon altında bulunan Çağrıları Duyur özelliği için yeni bir simge var .

Kontrol merkezi değişikliği 

Artık AirPods Pro ve AirPods Max’iniz için kafa izlemeyi doğrudan Kontrol Merkezi’nden kapatabilirsiniz. Seçeneğe erişmek için Kontrol Merkezi’nde Sesi Uzamsallaştır anahtarına uzun basabilirsiniz.

HomePod, ses desteği kazandı

HomePod ve HomePod mini, HomePod 15.1 beta güncellemesiyle Uzamsal Ses ve Kayıpsız Ses ile Dolby Atmos için destek kazanacak.

Siz bu özellikler hakkında ne düşünüyorsunuz yorumlarda buluşalım…

 

 

 


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz