Ana Sayfa Apple Apple üzgün: Google, iPhone 13 telefonların Android gibi görünmesini istiyor!

Apple üzgün: Google, iPhone 13 telefonların Android gibi görünmesini istiyor!

0

Apple, geçtiğimiz günlerde en yeni akıllı telefonlarını tanıttı. Başta iPhone 13 serisi olmak üzere şirket, diğer ürünlerini de ‘California Streaming’ etkinliğinde tanıtmıştı.iPhone 13 serisi pek çok ülkede satışa çıktı fakat farklı düşüncelerde ortaya çıktı. Bununla birlikte,  teknoloji şirketi Google, iOS kullanıcılarını Google özelliklerini kullanmaya davet etti.

Google’ın özellikleri şu şekilde:

Google, yeni bir blog gönderisinde iPhone 13 ana ekranının Android gibi görünmesini istedi. “Google’ın en iyi özelliklerini iPhone’unuza getirin” başlıklı blog yazısında pek çok özellik paylaşıldı. Söz konusu blog yazısını, Google’ın iOS platformu yöneticisi Luke Wroblewski kaleme aldı. İçerikte, Google uygulamaları ve widget’larıyla dolu bir iPhone 13’ün ana ekranına ait ekran görüntüleri dikkat çekti.

Şirket, yeni iPhone 13 kullanıcılarını ‌cihazlarının ana ekranını Android gibi görünecek şekilde dönüştürmeye ikna etmeye çalışıyor.

Phone’lardaki FotoğraflarSafariTakvimHatırlatıcılar ve hatta Telefon gibi Apple’ın varsayılan iOS uygulamalarından bazılarını değiştirmeye yönelik. Google yöneticisi, iPhone kullanıcılarını bu uygulamaları Google ‌Fotoğraflar‌Google ChromeGoogle Takvim, Google Görevler ve Google Voice ile değiştirmeye davet ediyor.

Google, ana ekrana doğru Google ‌widget‘lar yerleştirilirse, kullanıcıların ana ekrandan asla ayrılmak zorunda kalmayacaklarını belirtti. Blog yazısına göre, kullanıcılar farklı Google ‌widget’larını‌ üst üste eklemek için “Smart Stacks / Akıllı Yığınlar“ı da kullanabilir. Son olarak Google, iPhone 13 için Safari yerine Google Chrome‘un varsayılan tarayıcı olmasını önerdi.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz