Ana Sayfa Apple Vergisiz fiyatı 445 bin TL olan iPhone 13 Pro Max satışa çıktı!

Vergisiz fiyatı 445 bin TL olan iPhone 13 Pro Max satışa çıktı!

0

Popüler telefonları altın, elmas ve pırlanta gibi değerli madenler ile kaplayan lüks tutkunlarına satan Caviar firması, şimdi de Apple’ın yeni amiral gemisi iPhone 12 Pro Max‘e el attı.

18 ayar altından yapılmış 48 bin 80 dolar (yaklaşık 430 bin TL) olan iPhone 13 Pro Max ‘Total Gold‘ yani ‘Tamamen Altın’ isimli özel seriyle adlandırıldı. Lüks mücevher şirketi Caviar, bu altın iPhone serisinden yalnızca 99 adet üretti.

Söz konusu modellerin üzerindeki desenler, ‘sanatsal barok tarzda’ özenle işlenmiş. Ayrıca tasarımcılar, modelin bilgileri ve benzersiz telefon seri numarasını da üzerine yazdı.

Harcayacak parası olanlar için Total Gold serisi çeşitli depolama seçeneklerine sahip. Elbette, iPhone 13 Pro Max serinin en dikkat çekici modeli. Tamamen altın bu modeller arasında en uygun fiyatlısı 42 bin 390 dolar (380 bin TL). Bu bile gözlerimizi yaşartmaya yetiyor.

Apple’ın yeni akıllı telefon ailesi hakkında yeni haberler geldikçe sizinle paylaşacağız. Bu arada, Caviar’ın altın tasarımı hakkındaki yorumlarınızı bekliyoruz…

 

 


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz