Ana Sayfa Apple iPhone 14, 2 TB depolama seçeneği ile gelebilir

iPhone 14, 2 TB depolama seçeneği ile gelebilir

0

iPhone 13 daha yeni çıkmışken, iPhone 14 hakkında sızıntılar gelmeye başladı ve ardı arkası kesilmiyor. Apple önümüzdeki yıl en yeni iPhone modellerini piyasaya sürecek, iPhone 14 serisi tasarım anlamında şirket, değişikliğe gidecek gibi gözüküyor fakat, sızıntılara göre iPhone 14 depolama kısmında da farklılıklar yaratabilir.

Depolama seçeneği 2 TB olabilir

iPhone 13 Pro ve 13 Pro Max modellerini, depolama seçeneği olarak 512’den 1 TB’a yükselten Apple, sınırları zorlayacak ve bu depolama seçeneğini arttıracak gibi duruyor. Sızıntılara göre iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro Max 2 TB depolama alanı sunacak.

Bu sızıntılara göre, iPhone 14 ve iPhone 14 Pro Max’in 2 TB depolama ile gelme ihtimali çok yüksek. Çünkü, ProRes videoları 4K 30 FPS’de kaydedebilmek için iPhone 13 Pro ve Pro Max modellerinde en az 256 GB depolama alanına ihtiyaç duyuluyor. Bu sebeple iPhone 14 Pro modellerinde 2 TB depolama opsiyonuyla karşılaşmamız sürpriz olmayabilir.

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz yorumlarınız bizim için önemli…


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz