Ana Sayfa Apple Gündem! Apple Watch 7 series Türkiye başlangıç fiyatı belli oldu!

Apple Watch 7 series Türkiye başlangıç fiyatı belli oldu!

0

Merakla beklenilen Apple Watch 7 series, Türkiye başta olmak üzere birçok ülkede 8 Ekim tarihinde ön siparişe açılacak. Modelin tam satışı ise 15 Ekim tarihinde olacak. Türkiye tarafında ön sipariş 8 Ekim Saat 15:00 itibarıyla başlayacak.

Apple Watch kullanıcıları Series 7 modelini merak etsede, Watch Series 7 çok farklı özellikler ile gelmeyecek ve fiyat olarakta uygun olduğunu söyleyebiliriz. Akıllı saatin, yurt dışı başlangıç fiyatı 399 dolar seviyesinde yer alıyor. Türkiye’de ise 4.399 TL başlangıç fiyatı belirlenmiş durumda.

Daha çıkmadan Watch Series 8 ile gündemde

Apple, akıllı saatlerini veya telefonlarını tanıtmadan önce sızıntılara maruz kalıyor, bunu bir çok kaynakta görebilmek mümkün. Bazı kaynaklar Watch Series 7 için farklı bir tasarım göstermişti fakat Apple bu sızıntıları yalanladı ve Watch Series 6’ya benzer bir model çıkarttı.

Kullanıcılar köşeli saat tasarımını Watch Series 7 modelinde bekliyordu ancak Apple, bu süreçte bazı üretim sorunları yaşadı. Bu yüzden de köşeli yapıdaki yeni tasarım Apple Watch Series 8 modeline kaldı.

Tabi bu durum sadece bir idda, Watch Series 8 modelinde de belki köşeli tasarım gelmeyecek ancak, markaya yakın geliştiricilerin söylemleri bu şekilde…


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz