Ana Sayfa Apple iOS sürüm düşürme hayal mi oldu? iOS 15’ten iOS 14.8’e geçilmiyor!

iOS sürüm düşürme hayal mi oldu? iOS 15’ten iOS 14.8’e geçilmiyor!

0

iOS 15.0.1’in piyasaya sürülmesinin ardından Apple, iOS 14.8’i dağıtmayı durdurdu. Böylece, iPhone’unuzu artık iOS 15’ten iOS 14.8’e düşürmek artık mümkün değil.

Apple, genellikle iOS’un eski bir sürüme geçe penceresini yaklaşık bir hafta açık tutar. Bu sefer şirket, imzalama penceresini normalden biraz daha erken kapattı. iOS 15.0.1, uyumlu olan tüm iPhone’lara geçtiğimiz hafta yayınlandı. Bununla birlikte, iOS 15 kullanıyorsanız ve bir nedenden dolayı iPhone’unuzu iOS 14.8’e düşürmek istiyorsanız, artık şansınız kalmadı. iOS 14.8’e düşürmenin tek yolu, gerekli SHSH bloblarını kaydetmiş olmanızdır.

Ne yapmak gerekiyor?

Hatalar ve kararlılık endişeleri nedeniyle iPhone’unuzu henüz iOS 15’e yükseltmediyseniz, beklemelisiniz. iOS 15.0.1, işletim sistemindeki birkaç büyük hatayı düzeltse de, Apple’ın çözmesi gereken birçok başka sorun var. Bu gerçekleşene kadar, özellikle eski sürüme geçmenin bir yolu olmadığı için iPhone’unuzda iOS 14.8’e bağlı kalmalısınız.

iOS 14.8 veya iOS 15 için jailbreak aracı mevcut değildir, bu nedenle iPhone’unuzu iOS 14’e indirerek veya iOS 15’e yükseltmeyerek gerçekten hiçbir şey elde edemezsiniz.

 


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz