Ana Sayfa App Store Türkiye’nin üçüncü Apple Store’una açılmadan gittik!

Türkiye’nin üçüncü Apple Store’una açılmadan gittik!

0

Apple’ın yakın bir zamanda duyurduğu, İstanbul’daki yeni mağazasına daha açılmadan gittik ve inceledik. Bunun yanı sıra insanlara mağaza hakkında sorular sorduk!

Türkiye’nin en büyük Apple Store’una gittik

Sözü daha fazla uzatmadan sizi video ile başbaşa bırakalım…

Türkiye’de iki mağazası olan Apple, üçüncü mağazasını İstanbul/Bağdat Caddesin’e kurdu. Web sitesi üzerinden ‘Apple Bağdat Caddesi yakında sizlerle‘ başlığıyla oluşturduğu sayfada kullanıcılarına yeni mekanın duyurusunu yapmış oldu. Apple’ın yeni mağazasının tam adresi ise şu şekilde belirtilmiş durumda: Bağdat Caddesi, No: 342 Caddebostan, 34728 Kadıköy/İstanbul

Ortaya çıkan bilgilere göre Apple‘ın Türkiye‘deki en büyük mağazası farklı bir konseptle karşımıza çıkıyor. Üçüncü nesil olacağı belirtilen mağazada dört kat yer alıyor. İlk iki katı Apple çalışanları için ayrıldı, diğer iki kat ise müşteri deneyimini artırmak için hizmet verecek.

Mağazanın tasarımı; minyatür sanatını kullanarak ilgi çekici çalışmalar gerçekleştiren Murat Palta tarafından gerçekleştiriliyor. Palta, açılışa kadar mağazayı süslemeye devam edecek.

Peki siz Apple’ın bu mağazası hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı eksik etmeyin.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz