Ana Sayfa AirPods Pro Apple Watch Series 8 ile ilgili ilk sızıntı ortaya çıktı!

Apple Watch Series 8 ile ilgili ilk sızıntı ortaya çıktı!

0

Geçtiğimiz günlerde tanıtılan ve ardından satışa çıkan Watch Series 7, bir çok kullanıcı tarafından büyük bir ilgi ile karşılandı. Apple Watch ailesi çıktığı günden bu yana, iki farklı boyut ile tanıtılıyor. Sızıntılara göre Apple Watch 8, üç farklı boyut ile tanıtılacak.

Apple Watch Series 7, 41mm ve 45mm boyutları ve %40 daha ince çerçeve ile karşımıza çıktı. Apple Watch 6’dan daha büyük ekran ile tanıtılan model, IP6X sertifikasına sahip.

Apple Watch Series 8, üç farklı boyut ile tanıtılabilir

Apple Watch kullanıcıları Watch 7 modelinde, köşeli bir tasarım bekliyordu fakat Apple, bir önceki sürümle tasarımı aynı tutmaya devam etti. Peki tasarım değişecek mi?

iPhone kullanıcıları, telefonlardaki köşeli tasarımı oldukça seviyor. Ünlü Apple analistleri, Watch Series 8 modelinin köşeli bir tasarım ile geleceğini söylüyor. Teknik özellikleri henüz belli olmayan Apple Watch 8, iddiaya göre vücut sıcaklığı ve kan şekeri ölçümü yapabilecek. Pandemi süreciyle birlikte önemi giderek artan vücut sıcaklığı ölçümü, birçok akıllı saat firmasının radarına girdi.

Ünlü analist Ross Young, “2022’de daha büyük boyutlara sahip Apple Watch 8 modeli görmek ister miydiniz? Gelecek yıl 3 farklı boyut ile karşılaşırsanız şaşırmayın.” ifadelerini kullandı.

Peki siz Watch 8 hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı ihmal etmeyi unutmayın..

 


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz