Ana Sayfa Apple iPhone 13 serisinin Türkiye’deki servis ücreti belli oldu

iPhone 13 serisinin Türkiye’deki servis ücreti belli oldu

0

Apple, Eylül ayında düzenlediği California Streaming etkinliğinde yeni iPhone 13 serisi, Watch Series 7, yeni iPad gibi pek çok ürünlerini sergiledi. Etkinlikte en çok merak edilen ürün tabi ki iPhone 13 serisiydi.

iPhone 13 servis ve onarım fiyatları lansman zamanı, Amerika’da belli olmuştu. Şimdi ise Türkiye fiyatları açıklandı.

iPhone 13 serisi servis ve onarım fiyatları

Cihazların henüz satışlarına birkaç gün kala Apple, ekran değişim ve pil değişim ücretlerini açıkladı. Buna göre garanti dışında kalan iPhone 13 serisinin değişim ücreti sırasıyla şöyle olacak:

  • iPhone 13 Pro Max: 8.299 TL
  • iPhone 13 Pro: 7.499 TL
  • iPhone 13: 6.459 TL
  • iPhone 13 mini: 5.559 TL

Apple’ın iPhone 13’lerin değişimi için belirlediği ücretler yukarıdaki gibi. Peki iPhone 13 ailesinin ekran değişim ücreti ise aşağıdaki gibi. Buna göre en ucuz iPhone 13 mini’nin 2.349 TL ekran değişim ücreti ile karşımıza çıktı.

Bunun yanı sıra pil değişim ücreti de belli oldu. Buna göre iPhone 13’lerin pil değiştirme maliyeti 649 TL olarak açıklandı.

Apple’ın ekran ve pil için belirlediği değişim ücretleri şimdilik bunlar. Fiyatların doların artışı veya üretimin azalmasıyla değişip değişmeyeceği henüz bilinmiyor.

 

 


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz