Ana Sayfa Haberler Apple etkinliğinden beklediklerimiz!

Apple etkinliğinden beklediklerimiz!

0

Apple’ın yarın akşam 20:00’da düzenleyeceği Unleashed etkinliğinde hangi ürünlerin tanıtılmasını bekliyoruz? İşte beklentilerimiz.

Apple Unleashed etkinliğinden beklentiler

Dilerseniz sözü fazla uzatmadan sizleri videomuz ile baş başa bırakalım. İyi seyirler.

Apple, ARM tabanlı Silicon işlemcisinden güç alan ilk cihazlarını geçtiğimiz sene tanıttı. M1 işlemcili MacBook Air, MacBook Pro, Mac Mini, iMac ve iPad Pro’yu gördük. 18 Ekim’deki etkinlikte ise, Silicon mimarisinin güncellenmiş versiyonu olan M1X işlemcili MacBook Air, MacBook Pro ve Mac Mini modellerinin tanıtılacağı tahmin ediliyor.

İddialara göre Unleashed etkinliğinde tanıtılması beklenen 14 ve 16 inçlik M1X işlemcili MacBook Pro, mini LED teknolojisine sahip olacak. HDMI ve SD kart okuyucuyla beraber USB-C’nin yerini alacak olan bir MagSafe portunun da ekleneceği tahminler arasında. Ek olarak cihazın Touch Bar yerine fiziksel tuş takımıyla donatılması bekleniyor.

M1X MacBook modelleri dışında uzun bir süredir yenilenmesini beklediğimiz AirPods 3 modeli de tanıtılması beklenen bir diğer Apple ürünü. Yarın akşam 20:00’da ShiftDelete.Net YouTube kanalında bu yeni ürünleri canlı yayınımızda sizlerle birlikte karşılayacağız.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz