Ana Sayfa AirPods Apple 18 Ekim’de neler tanıtılacak?

Apple 18 Ekim’de neler tanıtılacak?

0

Apple, 18 Ekim’de yeni bir tanıtım etkinliği yapacağını duyurdu. Türkiye saati ile 20:00’de başlayacak olan etkinlikte, M1X işlemcili yeni MacBook Pro ve Mac mini’nin yanısıra AirPods 3’ün de sahne alması bekleniyor.

Apple geçtiğimiz günlerde yeni iPhone 13 serisini tanıtmıştı. ABD’li teknoloji şirketi, “Güç, iki, bir.” sloganıyla duyurduğu sonbahar etkinliğinin 18 Ekim Pazartesi günü yani bugün gerçekleştirecek. Etkinlik Türkiye saati ile 20:00’da başlayacak.

M1X işlemcili iMac’ler geliyor

Etkinlik, Apple.com ve Apple’ın YouTube kanalında canlı olarak yayınlanacak. Geçen yıl piyasaya sürülen M1 çipine oranla daha yüksek performans sunan M1X işlemcili 14 ve 16 inç MacBook Pro modellerinin yanı sıra, yine M1X işlemciyle yeniden tasarlanmış bir Mac mini’nin sahne alacağı tahmin ediliyor.

Yeni Mac’lerle birlikte Apple’ın 3. nesil kablosuz kulaklığı AirPods 3 de etkinlikte tanıtılması beklenen diğer bir ürün olarak öne çıkıyor.

Canlı yayını bizlerle birlikte izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın…

 

 

 


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz