Ana Sayfa Apple Gündem! Apple’ın 200 TL’lik parlatma bezi kısa sürede tükendi!

Apple’ın 200 TL’lik parlatma bezi kısa sürede tükendi!

0

Apple, 18 Ekim ‘Unleashed’ etkinliğinde yeni MacBook modellerini ve en yeni işlemcilerini tanıtmıştı. Kullanıcılar etkinlikten sonra yeni ürünlere bakmak için girdiği Apple Store’da yeni bir ürün farkettiler.

Apple tarafından geliştirilen parlatma bezi, kullanıcılara temizlik konusunda oldukça yardımcı olacak gibi gözüküyor. 19 dolardan satışa çıkan ve ülkemizde 200 lira gibi bir rakama satılan parlatma bezi, yoğun alış üzerine stok sıkıntısı yaşıyor.

Parlatma bezi stoklarda yok

Normalde 19 dolardan satışa çıkan parlatma bezi, 3 haftalık kargo süresinin ardından kullanıcıları ile buluşacaktı. Ancak mağaza eklenmesinin üzerinden sadece birkaç gün geçmiş olmasına rağmen, yeni siparişlerin Aralık sonu Ocak başı kargoya verilebileceği ortaya çıktı.

Apple’ın parlatma bezi kullanıcılarını bekletecek dahi olsa, piyasada bulunan eşdeğer parlatma bezleri, kullanıcıların pekte ilgisini çekmiyor. Ürününe oldukça güvenen şirket, açıklamada şu sözlere yer veriyor;

Aşındırmayan yumuşak malzemeden üretilen Parlatma Bezi, nano-texture cam dahil tüm Apple ekranlarını güvenli ve etkili bir şekilde temizler.

Bununla birlikte YouTube üzerinde inceleme videoları ile dikkat çeken Marques BrownleePro Display XDR ile birlikte gelen temizleme bezini de daha önce inceledi. Brownlee, kumaşın oldukça kalın olduğunu ve üzerinde bir Apple logosu bulunduğun belirtti.

Sizler Apple’ın bu temizleme bezi hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı eksik etmeyin…

 


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz