Ana Sayfa Apple Yeni MacBook Air, M2 işlemci ve daha fazlasıyla gelebilir

Yeni MacBook Air, M2 işlemci ve daha fazlasıyla gelebilir

0

Daha yeni tanıtılan M1 Pro ve M1 Max işlemciler, dizüstü piyasasında büyük bir ilgi gördü. Sızıntılara göre Apple, M2 işlemcili MacBook Air modeli için çalışmalara başladı.

M1 işlemci platformu ile büyük bir kitlen yakalayan Apple, yeni işlemci serisini tanıtmak için hazırlanıyor. Henüz kesinleşmese de M2 işlemci ailesinde şirketin daha düşük nm değeriyle üretim yapacağı tahmin ediliyor.

M2 işlemcili MacBook Air, 2022 yılında gelebilir

Ünlü analist dylandkt, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada yeni MacBook Air modelinin tasarım değişikliğiyle kullanıcılara sunulacağını belirtti. Yeni modelin 14 inç ve 16 inç MacBook Pro modellerine benzer tasarım ile geleceği detaylar arasında yer alıyor.

Yeni iMac modellerinde yer alan yeşilsarıturuncupembemor, mavi ve gümüş renk seçeneklerinin yeni MacBook Air modelleri için de sunulması bekleniyor. Şu an için M2 işlemcisinin ne gibi teknik özelliklere sahip olacağı konusunda ise herhangi bir bilgi bulunmuyor.

Dylandkt’a göre M1X ve M2 işlemcileri tamamen farklı iki işlemci olarak karşımıza çıkacak. M2’ye oranla daha güçlü bir işlemcisi olması beklenen M1X’in önümüzdeki aylarda yeni MacBook Pro modelleri ile karşımıza çıkması bekleniyor.

Analist Ming-Chi Kuo da geçtiğimiz aylarda benzer açıklamalar ile gündeme geldi. Yeni MacBook Air modelinin mini-LED ile geleceğini belirten Kuo, güncellenmiş M serisi çip ile tanıtılacağını söyledi.

2022 yılında tanıtılacağı tahmin edilen MacBook Air, 13.3 inç ekran ile kullanıcıların karşısına çıkacak. Ayrıca M2 Pro ve M2 Max işlemcilerin bir sonraki MacBook Pro ailesinde tanıtılacağı tahminler arasında yer alıyor.

Peki siz bu model hakkında ne düşünüyorsunuz?


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz