Ana Sayfa AirPods AirPods’ün bilinmeyen bir özelliği ortaya çıktı

AirPods’ün bilinmeyen bir özelliği ortaya çıktı

0

Geçtiğimiz günlerde tanıtılan AirPods 3, kullanıcılar tarafından büyük bir ilgi ile karşılandı. Apple, etkinlikte AirPods 3’ün ter ve suya karşı dayanıklı olduğunu açıklamıştı. Ancak ortaya yeni çıkan bir özellik bunun kapsamını genişletiyor.

AirPods 3’ün IPX4 sertifikası kutuda da geçerli

AirPods Pro’nun silikonsuz versiyonu olarak karşımıza çıkan AirPods 3, bilindiği üzere IPX4 sertifikasına sahip. Bu da ter ve suya karşı dayanıklı olan kulaklıklar için önemli bir faktör. Ancak bu sertifika sadece kulaklıklarda geçerli değil.

IPX4 sertifikası, AirPod’ların damlara, püskürme veya su sıçramalarına dayanacak şekilde korunmasını sağlıyor. Üstelik artık AirPods şarj kutusu da bu sertifika sayesinde dayanıklı halde bulunuyor.

Yeni MacBook Pro, Mac Mini ve AirPods'un Türkiye fiyatları belli oldu!

Bu ayrıca AirPod’ların tazyikli su (IPX5) veya suya daldırmaya (IPX7) dayanamayacağı anlamına geliyor. Derecelendirmenin “X” kısmı, AirPod’ların katı maddelere veya toza karşı hiçbir giriş koruması olmadığını açıklıyor.

Üçüncü nesil AirPods’lar, geliştirilmiş ses kalitesi, daha kısa gövdeli yeni bir tasarım, kuvvet sensörü kontrolleri, dinamik kafa izlemeli uzamsal ses, uyarlanabilir EQ, Bul desteğini ve daha fazlasını sunuyor. Bu özellikler “AirPods Pro” ile piyasaya sürümüştü, ancak Apple, silikon kulak içi uçlar ve Aktif Gürültü Önleme (ANC) hariç, artık standart AirPod’ları “Pro” seviyesindeki teknik özelliklere yükseltti.

 

 


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz