Ana Sayfa Aksesuar Apple’ın parlatma bezine bir de böyle bakın

Apple’ın parlatma bezine bir de böyle bakın

0

Apple, geçtiğimiz hafta düzenlediği ‘Unleashed’ etkinliğinde 14 inç ve 16 inç MacBook Pro, AirPods 3 ve kendi parlatma bezini tanıttı. Şirket, bezlerin sevkiyat tarihi için 2022‘yi hedef gösterdi fakat, ürüne ulaşan kullanıcılar da var.

Bir Twitter kullanıcısı tarafından paylaşılan gönderide, Apple‘ın parlatma bezi büyük bir kutu içerisinde geliyor. Kutunun içerisinde de katlanmış olarak gelen bir bez ve bir kağıt parçası yer alıyor.

Parlatma bezinin kumaşı türü bilinmiyor

Apple kutu içerisindeki kağıtta, kumaşın tam olarak hangi türden yapıldığını belirtmiyor. Şirket yalnızca yumuşak ve aşındırıcı bir malzemeye sahip olmadığını açıklıyor. Bunun yanında ürünü iPhoneiPad ya da Pro Display XDR gibi cihazların ekranlarını temizlemek için öneriyor. Ayrıca kağıtta aşağıdaki bilgileri içeren bir metin yer alıyor:

Tweet’te bezin fiyatı 19 dolar olarak gösteriliyor, ürünün kısa süre içerisinde tükendiğini de belirtmekte fayda var. Şu anda Apple resmi web sitesi üzerinden sipariş verirseniz de elinize gelecek yıla kadar ulaşmıyor. Çünkü henüz dünya çapında kullanıcıya tedarikleri başlamış değil.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz