Ana Sayfa Haberler Netflix mobil oyun dünyasına adımını attı!

Netflix mobil oyun dünyasına adımını attı!

0

Dizi ve film platformunda oldukça popüler olan eğlence servisi Netflix, oyun dünyasına adımını attı. Netflix, henüz başında olduğu müthiş bir oyun deneyimi yaratma yolculuğuna, kullanıcılarını da dâhil etmekten büyük heyecan duyduğunu belirtti.

Netflix, yeni oyun kütüphanesi ile fiziksel oyunlardan akıl oyunlarına ve hatta Squid Games yani kalamar oyunlarına kadar çok çeşitli oyun içerikleriyle üyelerinin hayatına yeni bir eğlence katmaya hazırlanıyor. Bugünden itibaren, dünyanın her yerindeki Netflix üyeleri bu beş mobil oyunu Android cihazlarda oynayabilecekler:

Stranger Things 1984
Stranger Things 3: The Game
Shooting Hoops
Card Blast
Teeter Up

Netflix’te nasıl oyun oynanacak?

Netflix Games’e ulaşmak için Netflix hesabında oturum açıp, profile giriş yapıldığında:

Android cep telefonu kullanan üyeler, indirecekleri oyunları seçebilecekleri ayrı bir oyun satırı ve sekmesi görecek.

Android tablet kullanan üyeler ise ayrı bir oyun satırı görecek veya indirip oynayacakları oyunları Kategoriler menüsünden seçebilecek.

Oyunların varsayılan dili, otomatik olarak kullanıcıların Netflix profilinde belirttiği tercihe uygun olacak. Tercih edilen dil henüz mevcut değilse oyunların varsayılan dili İngilizce olacak.

Çevrimdışı oyunlar da olacak

Üyeler, aynı hesapla birden fazla mobil cihazdan oyun oynayabilecek. Netflix oyunları çocuk profillerinde bulunmayacak. Çocukların yetişkin profillerine erişmesine engel olmak için bir PIN kodu belirlediyseniz Netflix’te oturum açarak bir cihazda oyun oynamak için de aynı PIN kodu gerekecek.

Bazı oyunları çevrimdışı da oynanabilir olarak da sunacak olan Netflix Games platformuna, ilerleyen zamanlarda her seviyeden ve her türlü oyuncuya hitap eden oyunlar tasarlanıp, eklenecek.

Netflix resmi açıklaması şu şekilde;

Netflix web sitesindeki açıklama da “Fiziksel oyunlardan (Floor Is Lava) akıl oyunlarına (The Circle: ABD) ve hatta Squid Game yani kalamar oyunlarına kadar tüm oyunları seviyoruz. Belki de en çok üyelerimizin hayatına eğlence katmayı seviyoruz. İşte bu nedenle dünyaya Netflix oyunlarını (Netflix Games) sunma yolunda ilk adımımızı attığımız için çok heyecanlıyız. Bugünden itibaren, dünyanın her yerindeki üyelerimiz bu beş mobil oyunu oynayabilecekler: Stranger Things: 1984 (BonusXP), Stranger Things 3: The Game (BonusXP), Shooting Hoops (Frosty Pop), Card Blast (Amuzo & Rogue Games), ve Teeter Up (Frosty Pop). İster dönüp dönüp baştan oynayabilecekleri çerezlik bir oyun ister favori hikayelerinin derinliklerine doğru sürükleyici bir deneyim arayışında olsun, tüm üyelerimize hitap edecek bir oyun arşivi oluşturmak istiyoruz. Henüz başında olduğumuz müthiş bir oyun deneyimi yaratma yolculuğumuza sizleri de dahil etmekten büyük heyecan duyuyoruz.” ifadelerine yer verdi.

 


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz