Ana Sayfa Apple Samsung, Apple’a rest çekti: Ücretsiz temizleme bezi dağıtacak!

Samsung, Apple’a rest çekti: Ücretsiz temizleme bezi dağıtacak!

0

Kısa süre önce parlatma bezini satışa çıkaran Apple, 19 dolar fiyat etiketiyle birlikte kullanıcılarına yeni bir ürün daha kazandırmıştı. Çoğu kesim tarafından hoş karşılanmasa da bir çok kullanıcı parlatma bezini tedarik etmekte sıkıntı yaşıyor.

Apple’a ufak bir gönderme yapan Samsung, Galaxy Club üyeleri arasında 1.000 kişiye ücretsiz temizlik bezi dağıtacağını açıkladı.

Samsung kendi bezini satışa sunacak

Yeni paylaşılan bir ekran görüntüsü, temizlik bezinin 20×20 cm boyutlarında olduğunu söylüyor. Apple’ın teklifinden biraz daha büyük olan yeni temizlik bezi promosyonunun, şu anda yalnızca Almanya için sunulduğunu söylememiz gerek. Bununla beraber diğer kullanıcılar belirlenen bir ücret karşılığında ürünü satın alabilecekler.

Temizlik bezi ile Apple’ı hedef alan Samsung, daha öncesinde iPhone 7’den itibaren kaldırılan 3,5mm kulaklık girişini ve çentik kullanımını da eleştirmişti. Bunun yanı sıra şirket üst düzey telefonlarında yüksek ekran kasa oranına ev sahipliği yapıyor olsa da, kulaklık girişini kaldırdı ve yakında çıkacak Galaxy Tab’ın çentikli bir tasarımla geleceği söyleniyor.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz