Ana Sayfa Apple Tim Cook, Apple’ın kripto dünyasındaki yerini anlattı

Tim Cook, Apple’ın kripto dünyasındaki yerini anlattı

0

Kripto para birimleri her geçen gün daha popüler bir hal almaya başladı. Dünyanın en büyük şirketleri bu piyasada kendini geride bırakmak istemiyor, bu şirketlerden birisi de Apple. Hatta geçtiğimiz günlerde Tesla, 1.5 milyar dolarlık bitcoin almıştı.

New York Times DealBook konferansında açıklamalarda bulunan Apple CEO’su Tim CookApple‘ın kripto para birimleri konusunda araştırmalar yaptığını paylaştı.

Apple’ın kripto paralar ile ilgili hemen gerçekleşecek bir planı olmadığını da belirten Cook, yaptığı açıklamalarda nakit para ile kripto para yatırımı yapmayacaklarını da paylaştı.

Apple Pay ile kripto alınabilecek

Cook, şirketin kripto para birimleri konusunda neler planladığı ile ilgili ise konuşmadı. Tim Cook’un bu açıklamayı şirketin Apple Pay aracılığıyla kripto para birimini kabul etmeyi düşünüp düşünmediğinin sorulması üzerine paylaştığını da ekleyelim.

Kısacası ilerleyen dönemlerde Apple Pay üzerinden kripto para birimleri ile ödeme seçeneğinin eklenmesi sürpriz olmayacaktır. Apple Pay’in ana rakipleri konumunda bulunan PayPalVenmo ve Cash App‘in geçtiğimiz aylarda kripto para desteği sunduklarını da hatırlatalım.

Bir süredir kripto para birimleri ile ilgilendiğini de paylaşan Cook, kripto para birimleri özelinde kendi yatırımları olduğunu da açıkladı.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz