Ana Sayfa Apple Mobil oyunseverlere müjde: PUBG New State çıktı!

Mobil oyunseverlere müjde: PUBG New State çıktı!

0

PUBG Mobile bir çok mobil oyunseverler için çok iyi ve sürükleyici bir oyundu. Son dönemlerde düşüş trendine geçen PUBG Mobile’ın ardından herkesin beklediği PUBG: New State çıktı. 50 Milyondan fazla ön kayıt sayısına ulaşan oyunu, bugün itibariyle oynamak mümkün.

PUBG: New State indirilebilir

New State, oyuncuları 2051 yılında fütüristik Troi şehrine bırakarak oyunu başlatıyor. Krafton ve PUBG Studios’a göre; “Bugüne kadarki en gerçekçi ve teknolojik olarak gelişmiş mobil oyunlardan biri” olacak.

New State, küresel aydınlatma, otomatik örnekleme ve otomatik pozlama gibi özelliklerden yararlanarak mobil oyun deneyimini PUBG’nin PC sürümüyle aynı seviyeye getirmek için son teknoloji imkanlarından yararlanıyor. Silah sesi sistemi de bu yeni grafik geliştirmeler sayesinde tamamen yeniden tasarlandı.

New State’in etkileyici grafikleri de en yeni mobil donanım kullanıcıları ile sınırlı kalmayacak. Krafton, oyunun oyuncuların çoğunluğu tarafından beğenilecek şekilde optimize edildiğini, dolayısıyla sistem gereksinimlerinin; En az bir iPhone 6s’de bulunan iOS 13 veya üstü ve en az 2GB RAM’e sahip; herhangi bir Android 6 ve üzeri cihazı desteklediğini açıkladı.

Lansman sırasında oyunun yeni arenası Troi ve güncellenen Erangel da; dahil olmak üzere dört yeni harita ile gelecek. Diğer tüm PUBG oyunlarında olduğu gibi; New State her sezona özgü bir konsept ile düzenli olarak güncellenecek.

PUBG: New State nasıl indirilir?

PUBG: New State’i Google Play Store’dan indirmek için buraya tıklayınız.

PUBG: New State’i App Store’dan indirmek için buraya tıklayınız.

 

 


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz