Ana Sayfa Apple Apple’ın, Türkiye’de sattığı en ucuz 10 ürün!

Apple’ın, Türkiye’de sattığı en ucuz 10 ürün!

0

Doların 10 liraya yaklaşmasının ardından Türkiye’deki teknolojik ürünlerin fiyatı epey arttı. Apple ürünleri genellikle çok pahalı oluyor ve bunun sebebi de dolar. Bizde sizler için, Apple’ın Türkiye’de sattığı en ucuz 10 Apple ürününe yakından baktık.

Apple’ın ülkemizde sattığı en ucuz 10 ürün!

Dilerseniz gelin sizi videomuz ile baş başa bırakalım.

1- MagSafe-MagSafe 2 Dönüştürücü – 79 TL

Apple Store’da satılan en düşük fiyatlı aksesuar MagSafe’den MagSafe 2’ye dönüştüren aparat oldu. Bu aparat ile LED Cinema Display ve Thunderbolt Display’inizde MagSafe konektörü kullanabilmenizi veya MagSafe 2 özelliği olan Mac bilgisayarınızı MagSafe Güç Adaptörü kullanarak şarj edebiliyorsunuz.

MagSafe-MagSafe 2 dönüştürücü satın almak için: https://apple.co/3jlFWaP

2- Lightning – 3.5 mm Kulaklık Jakı Adaptörü (Lightning’den USB-C’de dahil) – 89 TL

iPhone X ile telefondan kaldırılan 3.5 mm kulaklık jak girişi, birçok kullanıcının keyfini kaçırdı. Özellikle profesyonel kulaklık kullananlar için gerekli bu adaptör, en ucuz Apple ürünleri arasında ikinci sırada yer aldı.

iPhone modelleri dışında bu girişin kalktığı bazı MacBook ve iPad modelleri de oldu.

Lightning – 3,5 mm Kulaklık Jakı Adaptörü satın almak için: https://app.hps.im/d7ct/85e2ac30
USB-C – 3,5 mm Kulaklık Jakı Adaptörü satın almak için: https://app.hps.im/d7ct/b4cabe07

3- mophie USB-A Araç İçi Şarj Cihazı – 129 TL

Günlük hayatta mobilizasyonunuz fazla ise ve araç kullanıyorsanız, Apple’dan alabileceğiniz en ucuz araç içi şarj adaptörü tam size göre.

Alüminyumdan yapılan mophie araç içi şarj cihazı, standart USB-A girişine sahip ve iPhone, iPad, AirPods veya diğer cihazlarınız için 12W yüksek çıkışlı şarj imkanı sunuyor.

mophie USB-A Araç İçi Şarj Cihazı satın almak için: https://apple.co/3ncchCc

4- Lightning Konnektörlü mophie USB-A Kablosu – 139 TL

Apple’ın iPhone ve AirPods modelleri için halen kullanmaktan vazgeçmediği Lightning konnektörü en yeni iPhone 13 serisi ile devam ediyor. Şirket ne zaman USB-C’ye geçecek bilinmez ancak orijinal Apple kablosundan daha uygun fiyat ve MFI (Made for iPhone) lisanslı bu kablo siyah rengi ve örgü yapısı ile de alınmaya değer görünüyor.

Lightning Konnektörlü mophie USB-A Kablosu (1 metre) satın almak için: https://apple.co/30yXtpq

5- Lightning – Micro USB Adaptörü – 179 TL

Yine Lightning konnektörlü cihazlar için imdada koşan bir dönüştürücü olan micro USB adaptörü, Lightning girişi olan bir iPhone’u, iPad’i veya iPod’u eşzamanlamak ve şarj etmek üzere micro USB kablolarına ve şarj aletlerine bağlamanıza olanak tanıyor.

Bu adaptör boyut olarak küçük olsa da fiyat olarak oldukça büyük.

Lightning – Micro USB Adaptörü satın almak için: https://apple.co/3navGTV

6- Apple Pencil Uçları – 169 TL

Yüksek fiyatlı olan Apple Pencil ve Apple Pencil 2 dokunmatik kalemlerinin ucu zarar görürse ya da kaybedilirse çözümü basit. Cihazın kendisine göre oldukça ucuz olan bu kalem uçlarını yanınızda bulundurmanızda fayda olabilir.

Apple Pencil Uçları – 4’lü paket satın almak için: https://apple.co/3pixUDr

7- Apple Remote – 189 TL

Apple TV’niz var ve kumandası bozuldu veya aşındı mı? Yine dört haneli rakamlarda satılan Apple TV’nin kumandasını değiştirmek diğer alternatiflere bakıldığında daha ucuz.

Apple Remote kumanda satın almak için: https://apple.co/3lX8lWz

8- Apple Watch Manyetik Hızlı Şarj Aygıtı – USB‑C Kablosu – 229 TL

Geçtiğimiz ay düzenlenen etkinlikte tanıtılan Apple Watch Series 7 ile hızlı şarj özelliği Apple Watch’a da geldi. Tabi ki bu USB-A ile mümkün olamayacağı için şirket USB-C manyetik hızlı şarj kablosunu satışa çıkardı.

Apple'ın Türkiye'deki en ucuz 10 ürünü

Apple Watch Manyetik Hızlı Şarj Aygıtı – USB-C Kablosu (1 metre) satın almak için: https://apple.co/3AY5aC0

9- iPhone için Belkin Araç Havalandırma Izgarasına Montaj Parçası – 209 TL

Belkin Araç Havalandırma Izgarasına Montaj Parçası, aracınızda iPhone’unuzu eller serbest modda kullanmanız için güvenli bir yol sunuyor. Havalandırma Izgarasına Montaj Parçası’nın ayarlanabilir braketleri koruyucu kılıfla birlikte 6.5 inçe kadar ekran boyutlarına sahip iPhone modellerine uyacak şekilde genişletilebiliyor.

Apple'ın Türkiye'deki en ucuz 10 ürünü

Bu yuva, herhangi bir vantuza veya yapışkana gerek olmadan iPhone’unuzu aracınızın ön panelindeki bir havalandırma ızgarasına bağlayarak kullanışlı bir görüş seviyesi sunuyor. Havalandırma Izgarasına Montaj Parçası’nın 180 derece dönebilmesi sayesinde iPhone’unuzu dikey veya yatay modda da kullanabiliyorsunuz.

Belkin Araç Havalandırma Izgarasına Montaj Parçası satın almak için: https://apple.co/3ph2VYj

10- Apple Parlatma Bezi – 199 TL

18 Ekim’de düzenlenen Apple etkinliğinden sonra sessiz sedasız satışa çıkarılan Apple’ın özel parlatma bezi büyük bir ilgi çekti. Birçok kişi ürünün fiyatına tepki gösterirken, bir kısmı ise ürünü teknolojik cihazları silme konusunda oldukça başarılı olabileceğini belirtti.

Apple'ın Türkiye'deki en ucuz 10 ürünü

Fiyatını yüksek bulanlar olsa da, bu parlatma bezinin Apple’ın Türkiye’deki en ucuz ürünlerinden biri olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Aşındırmayan yumuşak malzemeden üretilen Parlatma Bezi, nano-texture cam dahil tüm Apple ekranlarını güvenli ve etkili bir şekilde temizleyebiliyor.

Apple Parlatma Bezi satın almak için: https://apple.co/2ZbwboP


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz