Ana Sayfa Apple iPad Mini 2021: PUBG Mobile testi!

iPad Mini 2021: PUBG Mobile testi!

0

Apple’ın 2021 yılındaki uygun fiyatlı tableti iPad Mini modelinde sıklıkla merak edilen PUBG Mobile testini gerçekleştirdik.

iPad Mini PUBG’de ne sunuyor?

Dilerseniz sözü uzatmadan sizleri videomuz ile baş başa bırakalım. İyi seyirler.

Apple‘ın uzun soluklu serilerinden olan olan iPad mini, uzun süre sonra önemli bir güncelleme aldı. Yeni nesil iPad mini, şirketin merakla beklenen iPhone’larını tanıttığı Eylül etkinliğinde ortaya çıktı. Seriye adeta yeni bir soluk getiren tablet, özellikle sahip olduğu modern tasarım ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

8.3 inç boyutunda bir ekran ile karşımıza çıkan yeni iPad mini, sene başında tanıtılan iPad modellerinin aksine geleneksel Liquid Retina ekran ile geliyor. Yeni nesil tıpkı Air serisindeki gibi ince çerçevelere sahip daha modern bir tasarım ile karşımıza çıkıyor. Geleneksel Home butonunu burada da kaldıran şirket, Touch ID okuyucuyu yana konumlandırdı.

Performans konusunda da oldukça iddialı olan iPad mini 6, gücünü iPhone 13 serisinde kullanılan A15 Bionic işlemciden alıyor. Yeni nesil, önceki nesle göre CPU tarafında yüzde 40’a kadar daha iyi performans sunarak şimdiye kadarki en yetenekli tablet unvanı kazanıyor. Ayrıca GPU tarafında da önceki nesle göre yüzde 80 daha iyi performans vaat ediliyor.

Bir başka dikkat çeken özellik ise şarj portlarında. Bir süredir giriş çıkış portlarında aşamalı bir değişim gerçekleştiren Apple, yeni iPad’ini de USB-C portuna geçiriyor. Kamera konusunda da önemli değişiklikler yapan şirket, arka tarafa 12 Megapiksel çözünürlüğe sahip bir adet kamera konumlandırmış durumda. Özellikle evden çalışanlar ve uzaktan eğitim gören kişilerin işine yarayan Center Stage özelliği de bu tablette yer alıyor.

5G bağlantı teknolojilerini destekleyen yeni nesil tablet, ideal koşullarda 3,5 Gb/sn’ye varan hızlara ulaşabiliyor.

6. Nesil iPad mini teknik özellikleri

Ekran: 8.3 inç Liquid Retina, 1488 x 2266 piksel çözünürlük, 500 nit
Kamera: 12 Megapiksel f/1.8 diyafram ultra geniş açılı arka kamera ve True Tone flaş
Ön kamera: 12 Megapiksel f/2.4 ultra geniş açı kamera
İşlemci: Apple A15 Bionic
Bağlantı: WiFi-6, Bluetooth 5.0 ve 5G
Batarya: Type-C ile 20W hızlı şarj
Depolama ve RAM: 64 GB ve 256 GB depolama – 4 GB bellek

Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz