Ana Sayfa Apple AirPods yutan TikTok fenomeni mide sesini kaydetti!

AirPods yutan TikTok fenomeni mide sesini kaydetti!

0

TikTok fenomeni Carli Bellmer, ağrı kesici yerine yanlışlıkla AirPods yuttu. Olayın nasıl geliştiğini çektiği bir videoda detaylarıyla takipçilerine aktaran Bellmer, kısa süre içerisinde viral oldu ve 2 milyondan fazla kişinin ağzını açık bıraktı.

@iamcarliiib rumuzlu TikTok hesabında 3.200 takipçisi olan 27 yaşındaki fenomen, yatağına girdikten sonra AirPods’a büyüklük bakımından çok benzeyen İbuprofen isimli ağrı kesiciyi içmek istediğini söyledi. Bir anlık gafletle kulaklığı yuttuğunu belirten Carli Bellmer, iPhone’una aktif bir şekilde bağlı olan AirPods’u bir süre midesinde gezdirdi.

Midesindeki AirPods ile kaydettiği sesi arkadaşına attı

Carli Bellmer, o anları “Bir elimde İbuprofen 800, diğer elimde de sol AirPod vardı. Şişemden bir yudum su aldım, sonra içtiğim şeyin ağrı kesici olmadığını fark ettim” cümleleriyle aktardı. Yanlışlıkla kulaklığı yuttuğunu ağlayarak videoda anlatan genç kadın, “Aklımı kaybediyorum” diyerek kusmayı denediğini fakat çabalara rağmen çıkaramadığını sözlerine ekledi.

@iamcarliiib

Reply to @bitchcraft____ #greenscreen

♬ SAD GIRLZ LUV MONEY Remix (feat. Kali Uchis and Moliy) – Amaarae & Kali Uchis

Midesindeki AirPods hakkında sürekli paylaşım yapan TikTok fenomeni, kulaklık ile aldığı ses kaydını paylaştı. Carli Bellmer, bir arkadaşını iPhone’uyla aradığı esnada yuttuğu AirPods hala telefonuna hala bağlıydı. Bunun farkına sonradan varan Bellmer, midesinden gelen guruldama sesini arkadaşına dinletmek zorunda kaldı.

Takipçileri tarafından yalancılıkla suçlandı

Yaşanan bu tuhaf olay, tanıklık edenleri adeta ikiye böldü. AirPods’u yanlışlıkla yutan ilk kişi olmadığını, son da olmayacağını belirterek deneyimlerini başkalarıyla paylaşmak istediğini ifade eden Carli Bellmer takipçilerinin büyük çoğunluğundan destek görse de anlattıklarına şüpheyle yaklaşanlar da oldu.

Bir takipçisi Bellmer’e “Nasıl olur da İbuprofen ile AirPods’u karıştırabilirsin?” diye sorarak inanmakta güçlük çektiğini belirtti. Bu gibi akıl dışı iddialar ortaya atarak platformda ün kazanmaya çalışmakla itham edenler de oldu. Bir başka kullanıcı, “İbuprofen 800 çok büyük. Bu nedenle anlık dikkat dağınıklığıyla AirPods zannetmeniz çok doğaldır” sözleriyle fenomene destek verdi.

Carli Bellmer, yuttuğu AirPods’u tuvaletini yaparak çıkarabildi. Çektirdiği röntgenle de artık kulaklığın midesinde olmadığını doğruladı.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz