Ana Sayfa Apple Apple Türkiye tüm ürünleri satışa kapattı

Apple Türkiye tüm ürünleri satışa kapattı

0

Bugün kısa süreli HomePod mini heyecanı, iPhone 11’in satıştan kaldırılması derken Apple Türkiye, tüm ürünlerinin satışını durdurdu.

iPhone 13, AirPods 3, MacBook ve daha birçok cihaz satışa kapatıldı

Apple Türkiye, ülkemizdeki döviz kurunun stabil olmamasından dolayı muhtemel kur sabitlemesi için birçok ürünün satışını durdurdu.

Eylül ayında yeni nesil iPhone 13 serisi ile karşımıza çıkan Apple, buna ek olarak 7. nesil Apple Watch ve iki yeni iPad modelini tanıtmıştı. Ekim ayında Unleashed etkinliği ile karşımıza çıkan şirket, AirPods 3 ve yeni MacBook Pro modelleri ile yeni HomePod mini ürünlerini sergiledi.

Apple tamir programı nedir?

Apple’ın tanıttığı tüm ürünler, etkinlikten sadece kısa bir süre sonra ülkemizde satışa çıktı. Özellikle iPhone 13 ‘ün satışa çıkmasından itibaren uzayan ve sürekli ötelenen teslimat tarihleri, Apple’ın Türkiye’deki dolar kuruna karşılık herhangi bir güncelleme yapmaması tüketicileri fiyatlar artmadan satın alıma yönlendirdi.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz