Ana Sayfa Apple iOS 15.2 güncellemesi yayınlandı!

iOS 15.2 güncellemesi yayınlandı!

0

Apple, geçtiğimiz günlerde iOS 15.2 sürümünü yayınladı. Yeni sürümde birçok yenilik ve hata düzeltme mevcut. Sizler için yayınlanan iOS 15.2 güncellemesine göz attık.

iOS 15.2 güncellemesi yayınlandı! İşte yenilikler

Sihirli Elma YouTube kanalında farklı içerikler ile karşınıza çıkmaya devam ediyoruz. Bu videomuzda iOS 15.2 güncellemesini anlattık. Dilerseniz sözü daha fazla uzatmayalım ve sizleri videomuz ile baş başa bırakalım.

Gizlilik

Ayarlar’daki Uygulama Gizlilik Raporu, uygulamaların son yedi gün içinde konumunuza, fotoğraflarınıza, kameranıza, mikrofonunuza, kişilerinize ve daha fazlasına hangi sıklıkta eriştiğini ve uygulamalara ait ağ etkinliklerini görmenizi sağlar.

Apple Kimliği

Dijital Miras, kişileri, vefat etmeniz durumunda iCloud hesabınıza ve kişisel bilgilerinize erişebilmeleri için Vâris olarak atamanıza olanak tanır.

Kamera

iPhone 13 Pro ve iPhone 13 Pro Max üzerinde makro fotoğraf ve video çekmek üzere Ultra Geniş lense geçmek için makro fotoğraf denetimi Ayarlar’da etkinleştirilebilir.

TV uygulaması

Mağaza sekmesi, tek bir yerden filmleri satın almanızı, kiralamanızı veya onlara göz atmanızı sağlar.

Mesajlar

İletişim güvenliği ayarı ile ebeveynler, çocukları çıplaklık içeren bir fotoğraf aldığında veya gönderdiğinde uyarı almayı seçebilirler. Ayrıca güvenlik uyarıları, çıplaklık içeren fotoğraflar aldıklarında çocuklar için yararlı kaynaklar içerir.

Siri ve Arama

Çocukların ve ebeveynlerin çevrimiçi ortamda güvende kalmasına ve güvenli olmayan durumlarla ilgili yardım almasına yardımcı olmak için Siri, Spotlight ve Safari Arama’da genişletilmiş rehberlik.

CarPlay

Apple Harita’da desteklenen şehirler için dönüş şeritleri, orta çizgiler, bisiklet şeritleri ve yaya geçitleri gibi yol ayrıntılarını içeren gelişmiş şehir haritaları.

İyileştirmeler:

  • iCloud+ aboneleri için Mail uygulamasında kullanılabilen E-Postamı Gizle ile benzersiz, rasgele e-posta adresleri yaratılabiliyor.
  • Bul, iPhone’u güç koruma modundayken 5 saat sonrasına kadar bulabilir.
  • Borsa, hisse senedi ekranı için para birimini görüntülemenize ve grafikleri görüntülerken sene başından bugüne kadarki performansı görmenize olanak tanır.
  • Anımsatıcılar ve Notlar artık etiketleri silmenize veya adlarını değiştirmenize izin verir.

Hata düzeltmeleri:

  • VoiceOver çalışırken ve iPhone kilitliyken Siri’nin yanıt vermemesi.
  • ProRAW fotoğrafların üçüncü parti fotoğraf düzenleme uygulamalarında görüntülenirken aşırı ışıklı görünmesi.
  • Garaj kapısı içeren HomeKit ortamlarının iPhone’unuz kilitliyken CarPlay’den çalıştırılamaması.
  • CarPlay’in bazı uygulamalar için Şu An Çalınan bilgilerini güncelleyememesi.
  • Video yayını uygulamalarının iPhone 13 modellerinde içerik yükleyememesi.
  • Takvim etkinliklerinin Microsoft Exchange kullanıcıları için yanlış günde görünmesi.

Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz