Ana Sayfa Haberler Beats Studio Buds inceleme!

Beats Studio Buds inceleme!

0

Apple’ın geçtiğimiz yıl piyasaya sürdüğü Beats Studio Buds kablosuz kulaklığını inceledik.

Beats Studio Buds inceleme!

Dilerseniz sözü fazla uzatmadan sizleri videomuz ile baş başa bırakalım. İyi seyirler.

Beats Studio Buds satın almak için: https://app.hps.im/d7ct/61bae480

Apple imzalı yeni Studio Buds, genel kullanım için tasarlandı ve her kullanıcıya hitap ediyor. Bu kulaklık sayesinde ister müzik dinleyin, ister film izleyin ya da arkadaşlarınızla sohbet içerisinde olun. Tüm ihtiyaçlarınızda Studio Buds deneyiminizi ileri bir seviyeye taşımayı vaat ediyor.

Bilindiği üzere günümüzde üst düzey kulaklıkların hemen hemen hepsi, ANC (aktif gürültü engelleme) özelliğine sahip. Apple imzalı yeni Studio Buds modeli de çevredeki sesleri engelleyen ANC ile donatılıyor. Bu sayede karşı tarafla yapacağınız görüşmelerde sizin sesinizden başka bir ses karşı tarafa iletilmiyor.

Apple ve Android cihazlar için tek dokunuşla eşleştirme özelliğine sahip olan Beats Studio Buds, Bluetooth ile tüm cihazlar arasında kolayca bağlantı sunuyor. Öte yandan Android için Beats uygulamasıyla; kablosuz kulaklığı güncellemek, cihaz durumunu kontrol etmek ve pek çok daha işleri kolayca gerçekleştirmek mümkün. iOS sisteme sahip cihazlarda ise bu özellikler yerleşik olarak sunuluyor. Dolayısıyla herhangi bir uygulama indirmenize gerek yok.

Apple imzalı Beats Studio Buds, pil tarafında da beklentileri karşılıyor. Kulaklıklar; 8 saate kadar dinleme süresi sunarken, yanında bulunan kutuyla birlikte bu süre 24 saate ulaşıyor. ANC açık olduğunda ise bu süreler biraz daha kısalıyor. Eğer kulaklıklarınızı ANC açık şekilde kullanırsanız kutusuz toplam süre 5 saat, kutuyla birlikte ise 15 saate kadar kullanmak mümkün. Ek olarak Fast Fuel şarj sayesinde; 5 dakikalık şarjla 1 saate kadar fazladan ses çalma süresine de sahip olabilirsiniz.

Yukarıdaki özelliklerin yanı sıra telefonlarınızda Find My Device ile, kaybolan veya unutulan Beats kulaklıklarınızı son konumuna göre bulabilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz