Ana Sayfa Öne Çıkanlar iPhone 13’ü olan kamera ayarlarını böyle yapsın!

iPhone 13’ü olan kamera ayarlarını böyle yapsın!

0

Yüksek fiyatlı bir telefon alıyorsanız hele ki bu telefon iPhone ise verdiğiniz paranın karşılığını almanızı sağlayacak iPhone kamera ayarlarını bir araya getirdik.

iPhone kamera ayarları 2022!

Dilerseniz sözü uzatmadan sizleri videomuz ile baş başa bırakalım. İyi seyirler.

Apple’ın iPhone modelleri, şimdiye dek rakiplerine göre sayı olarak daha az kameraya sahipler ancak onlardan daha kaliteli fotoğraflar çekiyorlar.

Megapiksel değeri olarak az olsa da iOS yazılım yetenekleri de eklenince ortaya çok doğal fotoğraflar çıkıyor. Ancak bu yetenekler tabi ki telefonu kutusundan çıkardığınız haliyle çok azını karşılıyor.

Bu videomuzda iPhone video ince ayarları ve fotoğraflar için çeşitli ekran ipuçları ve düzenleme özelliklerini bir araya topladık.

iPhone kamera uygulamanızdayken ekranınıza uzunca basılı tutarsanız AE/AF kilidi yazısını göreceksiniz. Bu, pozlama/odaklama anlamına gelmektedir. Bu kilidi kullanmanız sayesinde herhangi bir nedenle telefonunuzu hareket bile ettirseniz tekrar o nesneye odaklanacaktır. Eğer sahnenizdeki ışıktan daha karanlık veya aydınlık bir fotoğraf elde etmek isterseniz bu yöntemi kullanabilirsiniz. Bu ve bunun gibi birçok ipucu videomuzda sizi bekliyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz