Ana Sayfa Öne Çıkanlar Uygun fiyatlı iPhone SE için son gün!

Uygun fiyatlı iPhone SE için son gün!

0

Apple, bugüne kadar yapılan tüm tahminleri yine doğru çıkararak 8 Mart Salı günü etkinlik düzenleyeceğini açıkladı. Apple Peak Performance etkinliğinde hangi cihazlar tanıtılacak?

Apple etkinliğinde hangi ürünler tanıtılacak?

Apple, etkinliklerinde tanıtacağı ürünlerle ilgili öncesinden bilgi vermeyi seven firmalardan değil. Bu nedenle daha önceki etkinlikleri ve bugüne dek ortaya çıkan sızıntıları ve raporları ele alarak bir liste derledik. Listeye geçmeden önce etkinliğin Apple YouTube kanalı ve resmi web sitesinden canlı olarak izlenebileceğini belirtelim.

iPhone SE 3

iPhone SE 3, uzunca bir süredir iddialarla ve raporlarla gündemde. Akıllı telefon, 2020 yılında kullanıcıların beğenisine sunulan iPhone SE 2‘nin devamı niteliğinde ve şirketin bugüne dek piyasaya sürdüğü en uygun fiyatlı 5G özellikli modeli olacak. Aynı zamanda iPhone 13 serisine güç veren Apple A15 Bionic gibi üst düzey bir işlemci ile gelmesi de kullanıcıları bir hayli heyecanlandırdı diyebiliriz.

Tabii iPhone SE 3 ile ilgili en çok merak edilen konulardan biri de tasarım. Akıllı telefonun selefi iPhone SE 2 ile benzer bir tasarımla mı yoksa daha modern bir görünümle mi kullanıcıların karşısına çıkacağı henüz belli değil. Tasarım detaylarını öğrenebilmek için etkinliği beklememiz gerekecek.

5. nesil iPad Air

Eylül 2020’de yenilenmiş ve modern tasarımı ile kullanıcıların karşısına çıkan iPad Air, 8 Mart’ta beşinci nesli ile vitrine çıkabilir. Cihazın iPhone 13 serisinde kullanılan Apple A15 Bionic, 5G desteği ve kamera tarafında önemli iyileştirmelerle gelmesi bekleniyor.

Mac mini

Bloomberg’den Mark Gurman’a göre Apple, bu yıl çok sayıda Mac cihazı tanıtacak. 8 Mart’taki etkinlikte de en az bir tanesini görmeyi bekliyoruz. Özellikle etkinliğin Peek Performance sloganı ile açıklanması, şirketin M1 Max ve M1 Pro çipleriyle gelen üst düzey bir Mac mini modelini vitrine çıkaracağı yönündeki iddiaları güçlendirdi.

M2 çipli bir veya iki MacBook

Apple, 2020 yılında kullanıcıların beğenisine sunduğu M1 çipinin halefi üzerindeki çalışmalarını sürdürüyor. 8 Mart’taki etkinlikte M1 çipinden daha iyi performans gösteren, ancak Ekim 2021’de tanıtılan M1 Max ve M1 Pro işlemcilerinden bir nebze olsun düşük seviyede bulunan bir M2 çipinden güç alan MacBook Pro gelebilir. Öte yandan dizüstünün uygun fiyat konseptini benimsemesi nedeni ile 120 Hz tazeleme hızı ve miniLED panelle gelmeyeceğini iddiaları söz konusu.

Mark Gurman’a göre etkinlikte M2 çipli yeniden tasarlanmış MacBook Air de tanıtılacak. Ancak şu an için tüm bunların söylentiden ibaret olduğunu belirtelim.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz