Ana Sayfa iOS iOS 15.4 ile beraber gelen 8 yeni iPhone özelliği!

iOS 15.4 ile beraber gelen 8 yeni iPhone özelliği!

0

Apple, iOS 15.4 ve iPadOS 15.4 yazılım güncellemelerini yayınladı. Maskeyle Face ID nasıl açılır? Sorusunun cevabını verirken tüm özellikleri de bir araya getirdik. İşte iOS 15.4 ile gelen 8 özellik!

iOS 15.4 ile gelen 8 özellik

Dilerseniz sözü uzatmadan sizleri videomuz ile baş başa bırakalım. İyi seyirler.

iOS 15.4 ile maske takıyorken Apple Watch’u kullanmadan iPhone Face ID/uygulama kilidini açabilir, ödemeleri doğrulayabilir ve diğer tüm Face ID işlemlerini hızlıca yapabilirsiniz. Ayrıca öne çıkan diğer özellikler arasında bir dizi yeni emoji, iPhone 13 Pro veya Pro Max için üçüncü taraf uygulamalara 120 Hz ProMotion desteği ve Evrensel Kontrol özelliği bulunuyor.

Evrensel Kontrol özelliği, iPadOS 15.4 ile sunuldu. Bilmeyenler için Universal Control (Evrensel Kontrol), Mac klavyesini ve izleme dörtgenini kullanarak iPad ve Mac cihazlarınızı sorunsuz bir şekilde kontrol etmenize olanak tanıyor.

37 adet yeni emojiye yer veren yazılım güncellemeleri ayrıca birtakım Siri geliştirmeleri, Acil SOS özelliklerine, AB Dijital COVID Sertifikası desteğine sahip.

AirTag’in sahibi dışında yetkisiz kullanım ve takibi konusundaki haberleri sizlerle paylaşmıştık. Bu sorunun önüne geçen Apple, yeni güncellemesi ile birlikte AirTag’i sahibinin iCloud hesabı ile eşleştiriyor ve yetkisiz kullanımın önüne geçiyor.

Bir diğer özellik ise geçtiğimiz Apple etkinliğinde tanıtılan iPhone 13 ve iPhone 13 Pro modellerine gelen Köknar Yeşili rengine ait yeni bir arkaplan resmi bulunuyor. iOS 15.4 sürümü ile gelen diğer yenilikler hoşunuza gitti mi? Yorumlarda belirtebilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz