Ana Sayfa Öne Çıkanlar Zamlardan sonra Apple ekosistem fiyatları!

Zamlardan sonra Apple ekosistem fiyatları!

0

Sihirli Elma YouTube kanalında farklı içerikler ile karşınıza çıkmaya devam ediyoruz. Bu videomuzda Apple ekosistemi içerisine girmenin maliyeti ne kadar öğreniyoruz. Apple Store’a girecek ve alamayacağımız sepeti dolduracağız.

Apple ekosistemine girmenin maliyeti ne kadar?

Apple ekosistemi için gerekli olan şeyler bir bilgisayar, bir telefon, bir akıllı saat ve son olarak bir iPad. Belki de konuyu abartacak olursak bir de M1 işlemcili 12.9 inç iPad Pro. Peki tüm bu ürünleri satın alacak kişi, Apple ne kadar ödemeli? Dilerseniz sözü daha fazla uzatmayalım ve sizleri ilginç videomuz ile baş başa bırakalım.

Apple’dan neler aldık?

Apple ekosistemine girebilmek için oluşturduğumuz senaryoda, A15 Bionic işlemcisine sahip bir iPhone 13 Pro MaxAirPods Pro , 7. Nesil Apple WatchApple Pencil 2M1 işlemcili 12.9 inç iPad, M1 işlemcili 16 inç MacBook Pro, AirTag, tüm cihazlar için kılıf, Apple TV 4K,  satın aldık. Apple’ın tüm ürünlerini üst seviyede satın almak istediğimizde ise fiyat 137 bin TL tuttu.

Sizlerle beraber Apple Store üzerinden yaptığımız alışverişin keyfini çıkardık ancak her şey ödeme kısmına kadar sürdü. Videomuzu izledikten sonra Sihirli Elma YouTube kanalına abone olmayı, video hakkında fikirlerini videomuzun altıdaki yorumlar kısmına yazmayı unutmayın. İyi seyirler!


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz