Ana Sayfa Öne Çıkanlar iPhone 14 hakkında en dikkat çekici sızıntılar!

iPhone 14 hakkında en dikkat çekici sızıntılar!

0

Önümüzdeki Eylül ayında tanıtılması beklenen iPhone 14, her yıl olduğu gibi sızıntılarla gündemde. Kullanıcıların artık farklı bir ekran tasarımı beklediği model hakkındaki sızıntılar neler? İşte iPhone 14 hakkında en dikkat çekici sızıntılar ve daha fazlası!

iPhone 14 hakkında en dikkat çekici sızıntılar!

Apple’ın iPhone 13 benzeri tasarım ile kullanıcıların karşısına çıkacağı belirtiliyor. A16 Bionic işlemci ile geleceği söylenen iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro Max, performans konusunda oldukça iddialı.

iPhone 12 mini modelinin Apple’ın beklediğinden daha az ilgi gördüğü belirtiliyor. 729 dolar satış etiketiyle fiyat avantajı da sağlamayan model, 2022 yılından itibaren tarihin tozlu raflarında yer alacak.

Şirketin iPhone 14, iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro Max modelleriyle kullanıcıların karşısına çıkacağı tahmin ediliyor. 5.4 inç boyutlara sahip iPhone 14 mini modeliyse ne yazık ki tanıtılmayacak.

iPhone 14 Pro modelinde ana kameranın 12 Megapiksel yerine 48 Megapiksel sensör kullanılacağı iddialar arasında yer alıyor. Ultra geniş açılı kameranın ise değişmeyeceği belirtiliyor.

Weibo kaynaklı fotoğraftaki kalıplar, büyük olasılıkla yeni iPhone 14’ün ekran boyutlarını yansıtıyor. Fakat boyutların, gerçek telefon yerine iPhone aksesuarları üreten üçüncü taraf şirketlerden geldiğini unutmamak gerekiyor. Yine de bugüne kadar duyduğumuz ekranlar ile aynı boyutta görünüyorlar.

Daha önce Max Weinbach tarafından paylaşılan iPhone 14 Pro Max şemaları, yeni cihazın 4,17 mm’lik bir kamera çıkıntısına yer vereceğini göstermişti. Bu, iPhone 13 Pro Max‘teki çıkıntıdan 0,57 mm daha fazla. Ek olarak iPhone’un arka tarafında yer alan kamera diziliminin her modelde yaklaşık yüzde 5 genişleyeceği iddia ediliyor.

Apple analisti Ming-Chi Kuo ise iPhone 14 Pro modellerinin, mevcut 12 megapiksel kamera ve 8K video kayıt yetenekleri üzerinde, 48 Megapiksel geniş kameraya sahip olacağına inanıyor.

Weibo’dan gelen fotoğraf cihazların yalnızca arkasını gösteriyor olmasına rağmen iPhone 14 Pro serisinde çentiğin kalkacağı düşünülüyor. Apple’ın ekrana gömülü hap şeklinde bir ön kamera tasarımına yer vermesi bekleniyor. Fakat standart iPhone 14 modellerinde çentik olmaya devam edecek.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz