Ana Sayfa Haberler Apple Developer uygulaması WWDC22 öncesi güncellendi

Apple Developer uygulaması WWDC22 öncesi güncellendi

0

Apple, iki haftadan kısa bir süre içinde başlayacak olan Dünya Çapında Geliştiriciler Konferansı‘na (WWDC22) hazırlanıyor. Bu kapsamda şirket, Apple Developer uygulamasını 2022 etkinliğiyle ilgili bilgilerle güncelledi.

Apple Developer WWDC22’ye hazır

Apple Developer uygulaması, WWDC 2022 için oturum videoları, Dijital Dinlenme Salonları, laboratuvarlar, kodlama ve daha fazlasıyla ilgili ayrıntıları içeriyor. Ayrıca geliştiricilerin doğrudan uygulama içinden katılmak için kaydolmasına olanak tanıyor.

Uygulamaya yeni eklenen özellikler arasında iOS 15 ile tanıştığımız SharePlay desteği de eklendi. Bu sayede geliştiriciler, SharePlay işlevini kullanarak WWDC içeriğini FaceTime üzerinden birlikte izleyebilecekler.

Apple Developer WWDC 2022

Apple Developer için belirtilen güncelleme notları şu şekilde:

– Oturum videoları, Dijital Salonlar, 1’e 1 laboratuvarlar, Kodlama ve Tasarım Alıştırmaları ve daha fazlası dahil olmak üzere WWDC22’nin sunduğu her şeyi keşfedin.
– Doğrudan Geliştirici uygulamasının içinden Dijital Dinlenme Salonları ve laboratuvarlar gibi etkileşimli etkinliklere kaydolun.
– SharePlay’i kullanarak videoları birlikte izleyin.

Hata düzeltmeleri ve çeşitli geliştirmeler:

– Aramamızı daha kapsamlı olacak ve alıntılanan ifadeleri destekleyecek.
– iPadOS için daha fazla klavye kısayolu artık kullanılabiliyor.

Apple Developer uygulamasını cihazınıza buradan indirebilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz