Ana Sayfa Haberler Android’den iOS’e WhatsApp aktarma artık mümkün!

Android’den iOS’e WhatsApp aktarma artık mümkün!

0

Apple, 2015 yılında çıkarttığı iOS’e Taşı (Move to iOS) uygulaması ile Android işletim sistemine sahip akıllı telefonlardan iPhone modellerinden birine geçiş yapanlar için büyük kolaylık sağladı. Telefon rehberi, mesajlar, fotoğraflar, notlar gibi verileri kablosuz bir şekilde kolayca taşıyabildiğiniz uygulama için büyük bir eksiklik giderildi. Güncellenen iOS’e Taşı uygulaması ile bundan böyle WhatsApp konuşmaları da yeni bir iPhone akıllı telefona aktarılabilecek. Peki iOS’e Taşı nasıl kullanılır? İşte Android’den iOS’e WhatsApp aktarma rehberi!

Android’den iOS’e WhatsApp aktarma

Apple, iOS’a geçmek isteyenler için işleri kolaylaştıran iOS’e Taşı uygulamasını kullanıcılara sunuyor. Bu yazılım, kişiler, mesajlar, fotoğraflar, videolar, e-posta hesapları, takvimler ve şimdi de WhatsApp mesaj geçmişi dahil olmak üzere en çok önem verdikleri her bilgiyi Android’den iPhone’a güvenli bir şekilde aktarabiliyor.

1. İlk olarak buradan Android cihazınıza iOS’e Taşı uygulamasını indirin.

2. Verilerinizi aktaracağınız iPhone’da Android’deki Verileri Taşı seçeneğine dokunun.

3. Android telefonunuza indirdiğiniz iOS’e Taşı uygulamasını açın. Karşınıza çıkan Hüküm ve Koşulları kabul edin ve sürdüre dokunun.

4. iPhone’unuzda tek seferlik kodun görüntülenmesini bekleyin. Kod göründükten sonra, Android’te açık bulunan uygulamaya girin.

Android'den iOS'e WhatsApp aktarma

5. Bu adımda iPhone’unuz geçici bir Wi-Fi ağı yaratacak. Android cihazınızdan oluşturulan bu ağa katılması için Bağlan’a dokunun.

6. Verileri Aktar ekranında listelenen başlıklardan yeni iPhone’unuza aktarmak istediğiniz verileri seçin. Evet, bu adımda artık WhatsApp da var!

Android'den iOS'e WhatsApp aktarma

7. iOS aygıtınızdaki yükleme çubuğu dolduğunda Android aygıtınızda Bitti’ye dokunun. Ardından, iOS aygıtınızda Sürdür’e dokunun ve ekranda görüntülenen adımları izleyerek klasik olarak iOS aygıtınızı ayarlama işlemini tamamlayın.

Önemli not: iOS’e Taşı uygulaması Android cihazınızın uykuya geçmesini engellemediği için telefonu aktif tutmak yararlı olacaktır. Aksi halde veri aktarımının hızı azalabilir ve tamamen kesilebilir.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz