Ana Sayfa Öne Çıkanlar iPhone kullanıcıları için uygun fiyatlı aksesuarlar!

iPhone kullanıcıları için uygun fiyatlı aksesuarlar!

0

Geçtiğimiz günlerde yapılan zam sonrasında en ucuz iPhone olan SE’nin fiyatı 13.499 TL seviyesine yükselirken, en pahalı modeli yani 1 TB depolama kapasitesini tercih ettiğinizde 41 bin 799 TL gibi dudak uçuklatan bir fiyat ile karşı karşıya kalıyorsunuz.

Durum böyle olunca on binlerce lira vererek satın alınan telefonların korunması ve en iyi şekilde bu cihazlardan faydalanılması çok daha önemli hale geldi. Bu kapsamda Haibrag tarafından satılan iPhone aksesuarları ile karşınızdayız.

Uygun fiyatlı iPhone aksesuarları Haibrag’da!

Yeni bir iPhone satın aldığınızda cihazın kutusundan şarj aleti çıkmıyor. Yüksek hızlı şarj için Apple’ın orjinal şarj aletini satın almak isteyemeyenler, 18W şarj imkanı sağlayan Mcdodo CH-717 adaptörü gönül rahatlığıyla tercih edebilir. Dijital bir ekranın yer aldığı adaptörün üzerinde, iki çıkış yer alıyor.

Bu sayede aynı anda iki cihazı şarj etmeyi mümkün kılan Mcdodo CH-717’yi incelemek ve satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Birden fazla cihazı yanında taşıyanlar için şarj kablosu büyük bir dert. Bu kapsamda Baseus Rapid Serisi 3 in 1 şarj kablosunu satın alarak Lightning, microUSB ve USB-C çıkışlarına tek bir kablo ile sahip olabiliyorsunuz.

1.2 metre uzunluğundaki kablonun bir ucu USB-A diğer tarafında ise üç farklı uç bulunuyor. Kablo hakkında daha fazla bilgi için buraya tıklayabilirsiniz.

Bir yerden bir yere giderken, navigasyonu çok sık kullanıyoruz. Özellikle araç sürerken yanınızda birisi yoksa, telefonu elinizde tutmak trafik açısından oldukça tehlikeli. Bu kapsamda hem navigasyonu aktif olarak kullanan hem de müzik kontrolünü telefon üzerinden sağlayanlar için araç tutucular adeta hayat kurtarıyor.

3M yapışkana sahip olan ve her yöne rahatça hareket edebilen Mcdodo CM-6280 araç tutucu hem uygun fiyata sahip olan hem de ihtiyaçlarınızı rahatlıkla karşılayabilen bir model. Bu aksesuarı incelemek ve satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

iPhone sahiplerine tavsiye ettiğimiz diğer ürünler şu şekilde;

  • Mcdodo CA-9941 Dijital Ekranlı iPhone Data Şarj Kablosu
  • Mcdodo OT-7700 iPhone to Type C Dönüştürücü Soket
  • S-Link SWAPP SW-CW50 Disk Kablosuz Şarj
  • Mcdodo CA-4673 iPhone 90 Derece Çift Yönlü Siyah Ledli Örgü Kablo
  • Baseus Bipow 10000 mAh Powerbank

Buraya tıklayarak bahsettiğimiz tüm ürünlere ve daha fazlasına ulaşabilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz