Ana Sayfa Haberler Apple’ın öğrenci indirimleri!

Apple’ın öğrenci indirimleri!

0

Apple, bugün itibariyle Türkiye’de “Okula Dönüş 2022” hediye kampanyası başlattı ve öğrencilere AirPods müjdesi geldi. Kampanyayla beraber akademisyen ve öğrenciler iPad veya Mac aldıklarında AirPods hediyesine sahip olacak.

iPad veya Mac alan öğrencilere Apple AirPods müjdesi!

Apple’ın her sene öğrenciler ve akademisyenler için sunduğu kampanyanın bu yılki sürprizi belli oldu. Geçtiğimiz yıl hediye olarak AirPods kulaklık hediye eden Apple, bu yıl da aynı şekilde 2. nesil AirPods hediye edeceğini duyurdu. Listede küçük ücret farkları ödeyerek alınabilecek AirPods 3 ve AirPods Pro modelleri de bulunuyor.

Kampanyayla beraber eğitime özel fiyatlarla Mac veya iPad almak isteyen akademisyenler ya da öğrenciler eğitim kurumuna ait kimliği ile beraber Apple Store üzerinden istediği bilgisayarı sepete ekliyor. Daha sonrasında karşısına AirPods kampanya sayfası çıkıyor. Tüm eğitim ürünlerinin bulunduğu Okula Dönüş sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

 

Apple öğrenci indirimi

Kampanya dahilinde sunulan AirPods için seçenekler bulunuyor. 2. nesil AirPods ve Şarj Kutusu direkt olarak ücretsiz sunuluyor. Eğer yeni nesil bir kulaklık istiyorsanız, ek olarak 950 TL ödeyerek AirPods 3. nesil sahibi olabiliyorsunuz. Silikon uç ve aktif gürültü engelleme özelliği sizin için önemliyse ek olarak 2.750 TL ödeyerek AirPods Pro satın alabilirsiniz.

M2 Pro ve M2 Max MacBook Pro’lar yılın son bombası olacak. Apple’ın bu sonbaharda 14 ve 16 inçlik MacBook Pro’ları duyurması bekleniyor.

Öğrencilere Apple AirPods müjdesi veren Apple, kampanya süresini stoklar tükenene kadar olarak açıkladı. Eğer Mac veya iPad ihtiyacınız varsa, bu cazip kampanyayı kaçırmamanızda yarar var. Ayrıca hatırlatalım, iPad almak isteyen kullanıcılara lazer baskı seçeneği ücretsiz sunuluyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz