Ana Sayfa AirPods Apple Watch SE 2 kutu açılışı!

Apple Watch SE 2 kutu açılışı!

0

Bütçesi sınırlı olan kullanıcılar için Apple Watch SE 2 modelinin ikinci versiyonu artık bizlerle. İşte bazı teknik özellikleri ve satış fiyatı.

Apple Watch SE 2 yeni işlemcisiyle daha güçlü!

Tasarımında çok fazla değişikliğe gidilmeyen yeni Apple Watch SE 2’nin yeni yonga seti kullanıcılara daha hızlı bir akıllı saat deneyimi sunacak. Aynı zamanda kullanıcıların kendi sağlıklarını daha iyi takip edebilmesi için geliştirmelere devam eden Apple, yeni saatinde EKG özelliğini de tanıttı.

Apple Watch SE 2

2020 yılında çıkan ilk Apple Watch SE, S5 işlemcisini kullanırken yeni saat kullandığı işlemcisiyle beraber daha iyi pil performansı sunacak. 40 mm ve 44 mm olmak üzere karşımıza çıkan model üç renk seçeneğine sahip.

Aynı zamanda yeni Apple Watch SE her zaman açık ekran özelliğini de bulunduruyor. Ekran tarafında ise Watch 7 modeliyle hemen hemen aynı büyüklükte ekrana sahip. Bunlara ek olarak yeni WatchOS ile kutusundan çıkan Apple Watch SE 2, 249 dolardan başlayan fiyatlarla satışa çıkacak.

Peki siz yeni çıkan Apple Watch SE için ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlarda bizlerle paylaşmayı unutmayın!


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz